Co wasze partnerki/partnerzy na to ile czasu poswiecacie rzeczywistosci wirtualnej?
Moja piekna spedza na Netflixie wiecej czasu niz ja na kompie. Takze sama wybila sobie argumenty Wink
Odpowiedz
Z dziewczyną miałem taki problem że często ciężko było ją namówić na zajęcie się sobą i jak tylko dałem palec (obejrzałem z nią film) to potem przez dwa tygodnie potrafiła oglądać ze mną filmy dzień w dzień, a jak chciałem pograć to byłem tym złym :p. No ale miewałem czas na granie, ostatnio czytała Wiedźmina to czasu miałem sporo, a jak przechodziła Wiedźmina 3 to już w ogóle prawie jakby jej nie było Biggrin.

Ostatecznie rozstałem się z nią 3 tygodnie temu, po 8 latach związku i teraz mi się nie chce w nic grać... Choć czasu mam aż za dużo, jak tu żyć? TongueP
Odpowiedz
Ja będąc już 15 lat po ślubie, gram wieczorami jak małżonka i latorośl pójdzie spać (dlatego na PS4 mam czasem dziwne gry uruchomione Wink. Z racji, że komp stoi u syna w pokoju to częściej gram na PS4 (poza tym TV 4K 55" robi swoje). Żona nigdy nie miała oporów z moim graniem, bo wie że to moje hobby i odskocznia od trudów dnia codziennego.
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Ja jestem już 20 lat po ślubie,wiec moja już zdążyła się już przyzwyczaić do mojego hobby[Obrazek: smile.png]
Czasem zdarza mi się jednak przegiąć i wtedy marudzi[Obrazek: smile.png]Postanowiłem  zainteresować ją grami( przygodówki,RPG itd.) i nawet się udało[Obrazek: smile.png]
Ja gram ona gra wszyscy są szczęsliwi[Obrazek: smile.png]
                                                        [Obrazek: QtSCvGW.png]               

Odpowiedz
po części moja praca, w większej części moje hobby, ukochana rozumie szanuje a czasem gra ze mną, a gram tygodniowo od 35h do nawet 65h, można powiedzieć, że jestem szczęściarzem a dodam jeszcze że mam córeczkę 14 miesięcy i psa pojeba Tongue
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
(24.08.2017, 10:11 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): po części moja praca, w większej części moje hobby, ukochana rozumie szanuje a czasem gra ze mną, a gram tygodniowo od 35h do nawet 65h, można powiedzieć, że jestem szczęściarzem a dodam jeszcze że mam córeczkę 14 miesięcy i psa pojeba Tongue

Pies Po**bBiggrin Zabiło mnie toBiggrin
Odpowiedz
Pewnie ma ADHD po muli szczepionce.
A poza tym to widzę szczęśliwców którzy nie mają problemów z 1/2.
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
i znów grasz... a ty znów siedzisz i oglądasz seriale... i mam spokój...
--------------------------------------------------------------------
Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga
Łam, czego rozum nie złamie...
--------------------------------------------------------------------
Odpowiedz
Jajka mu obcięliśmy przed pierwszym ruch@#$%m i pewnie się o to zdenerwował Sad Jedynie córeczka potrafi go ogarnąć Biggrin Trochę 1/2 się przewinęło zanim znalazłem tą jedyną co dzieli moją pasje więc nigdy się nie poddawać Smile
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
(24.08.2017, 14:41 UTC)siwuch napisał(a): Pewnie ma ADHD po muli szczepionce.
A poza tym to widzę szczęśliwców którzy nie mają problemów z 1/2.

No jeżeli mamy czas na granie w ED, to wiadomo, że z połówkami nam wyszłoWink
Odpowiedz