Ankieta: Co najbardziej Ci się podobało w Becie? 1 głos na A i 1 głos na B
A - Codex
A - Inwazja Thargoidów (nowy stan BGS)
A - Nowe statki (Phantom + Mamba)
A - Scenariusze
A - Squadrons
A - Usprawnienia wizualne (nowy system oświetlenia etc.)
A - Zmiany w BGS + nowe CZ
A - Zmiany w eksploracji
A - Zmiany w górnictwie
B - Audio Chatter (gadki przez radio w tle)
B - Mapa typu Orrery
B - Night Vision Mode
B - Persistent USS - stałe USS
B - Zmiany w UI
B - Kontrolka od świateł
[Wyniki ankiety]

Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej?
A) Zmiany w exploracji - nareszcie bardziej interesujace wypady, bedzie mozna dalej wyskakiwac zanim sie znudzi.
B) Nightvision - nie tylko wykorzystywany w ciemnych miejscach ulatwi wiele spraw (wybrany ze wzgledu na odpowiedz A)

Szkoda, ze ankieta jest ograniczona - w wolnym wyborze wybralbym explo, mining, night vision, uss, squadrons.
Odpowiedz
Powinno być po dwa głosy Tongue
Jako górnik A) górnictwo (oraz squadrons za grupowy chat i ogłoszenia)
B) night vision (do górnictwaTongue) oraz USS (w końcu)

Odpowiedz
A :
jestem wzrokowcem i pasują mi zmiany światła 
oraz poza głosowaniem : górnictwo i eksploracja

B:
zdecydowanie  - mapa orery
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
heh, to samo co DIOX Smile Górnictwo i NV. Myślałem o USS ale tak mało po nich w sumie latam... ( wiem ze tam można się pobawić ale to i tak kończy się na zbieraniu materiałów więc dla mnie to samo co walka i jeźdzenie łazikiem- obowiązkowy grind od czasu do czasu Smile
Odpowiedz
A - Codex
B - miałem zaznaczoną mapę, ale teledon jest do d,zwonienia i oddałem tylko jeden głos.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Nadal nie mogę się zdecydować górnictwo czy eksploracja (mogli by to jakoś połączyć to bym dał paczowi 10/10 !). Nowy Krait Phantom też daje radę! Na mniej zobowiązującą eksplorację będzie idealny. Bije ASPa kształtem i zasięgiem!
Co do pomniejszych zmian to jestem zawiedziony bo nie ma mojego faworyta, który właściwie przeszedł bez nawet wzmianki!

A z tego co jest do wyboru to też dylemat: Stałe USS a night vision mode (w nowym górnictwie rządzi!).

Jak żyć...
Odpowiedz