![]() |
|
Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? (/showthread.php?tid=4877) Strony:
1
2
|
Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Mathias Shallowgrave - 23.11.2018 No dobra. Pograliśmy, pogadali, teraz czas wybrać, to co w Becie podobało nam się najbardziej. Zapraszam do głosowania! JAK GŁOSOWAĆ? Ankieta podzielona jest na 2 części: A - główne zmiany oraz B - pomniejsze nowości. Każdy dysponuje 2 głosami - prosimy o oddanie pierwszego głosu w sekcji A i drugiego w sekcji B. A - Codex A - Inwazja Thargoidów (nowy stan BGS) A - Nowe statki (Phantom + Mamba) A - Scenariusze A - Squadrons A - Usprawnienia wizualne (nowy system oświetlenia etc.) A - Zmiany w BGS + nowe CZ A - Zmiany w eksploracji A - Zmiany w górnictwie B - Audio Chatter (gadki przez radio w tle) B - Kontrolka świateł B - Mapa typu Orrery B - Night Vision Mode B - Persistent USS - stałe USS B - Zmiany w UI RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Mathias Shallowgrave - 23.11.2018 Od siebie dałem głos na: A - zmiany w eksploracji - naprawdę świetnie zrobione i nie mogę się doczekać pierwszej wyprawy w nieznane! Celowo nie oglądałem żadnych spoilerów z nowymi znaleziskami, więc tym bardziej nie wiem, co mnie czeka ![]() B - Persistent USS - to jest coś na co czekałem od bardzo dawna. Jak dla mnie +1000 punktów do immersji i integralności świata gry. Teraz czekam na persistent NPC
RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - ryczypior - 23.11.2018 A - wahałem się nad zmianami w BGS i w eksploracji, ale w końcu wybrałem eksplorację, gdyż ona teraz spaja wszystkie inne aktywności - od eksploracji systemów przez planety po poszukiwanie złóż, celów misji i USS B - zmiany w UI, które były niezbędne. Mapę orrery też traktuję trochę jak zmiana UI. AAA, w b brakuje wyświetlania kontrolki włączonych świateł! RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Mathias Shallowgrave - 23.11.2018 Dodane!
RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Kuba Wolf - 23.11.2018 A czemu nie mogę zaznaczyć wszystkiego? No dobra prawie wszystkiego ? Sekcja A zmiany w eksploracji. Choć zaraz za nimi codex i squadrony. Imho obie rzeczy mają taki potencjał rozwoju, że aż się prosi o jakieś przecieki po wyjściu patcha. Sekcja B zmiany w USS. Nawet nie zdawałem sobie sprawy jak obecny system mnie frustruję, dopóki nie zobaczyłem tego nowego. RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Fenyl de Lechia - 23.11.2018 Ode mnie tylko B - USSy. RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - SEBA312 - 23.11.2018 Dla mnie: A) Krait Phantom-wygryzie DBXa z roli taksówki lepszy zasięg i lepsze możliwości. B) Persistent USS. Nawet nie macie pojęcia jak bardzo nienawidziłem latać po systemie w poszukiwaniu określonych typów USS , które jak na złość nie chciały się wtedy spawnować...
RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - ShiMan - 23.11.2018 A - Statki. Phantom jest alternatywą dla AspX. B - Audio Chatter. Bo lubię pitu pitu
RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - RANDARIO - 23.11.2018 Nie lubię wybrzydzać , wszystko
RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Scarlet Yuri - 23.11.2018 A) Squadrons bo Husaria to jedna rodzina i w końcu będzie czymś więcej niż frakcją w grze. B) USSy bo teraz latanie za nimi to mordęga do kwadratu. |