The Winged Hussars - Forum
Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? (/showthread.php?tid=4877)

Strony: 1 2

Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Mathias Shallowgrave - 23.11.2018

No dobra. Pograliśmy, pogadali, teraz czas wybrać, to co w Becie podobało nam się najbardziej. Zapraszam do głosowania!

JAK GŁOSOWAĆ?

Ankieta podzielona jest na 2 części: A - główne zmiany oraz B - pomniejsze nowości

Każdy dysponuje 2 głosami - prosimy o oddanie pierwszego głosu w sekcji A i drugiego w sekcji B.

A - Codex
A - Inwazja Thargoidów (nowy stan BGS)
A - Nowe statki (Phantom + Mamba)
A - Scenariusze 
A - Squadrons
A - Usprawnienia wizualne (nowy system oświetlenia etc.)
A - Zmiany w BGS + nowe CZ
A - Zmiany w eksploracji
A - Zmiany w górnictwie

B - Audio Chatter (gadki przez radio w tle)
B - Kontrolka świateł
B - Mapa typu Orrery
B - Night Vision Mode
B - Persistent USS - stałe USS
B - Zmiany w UI

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Mathias Shallowgrave - 23.11.2018

Od siebie dałem głos na:

A - zmiany w eksploracji - naprawdę świetnie zrobione i nie mogę się doczekać pierwszej wyprawy w nieznane! Celowo nie oglądałem żadnych spoilerów z nowymi znaleziskami, więc tym bardziej nie wiem, co mnie czeka Smile

B - Persistent USS - to jest coś na co czekałem od bardzo dawna. Jak dla mnie +1000 punktów do immersji i integralności świata gry. Teraz czekam na persistent NPC Tongue

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - ryczypior - 23.11.2018

A - wahałem się nad zmianami w BGS i w eksploracji, ale w końcu wybrałem eksplorację, gdyż ona teraz spaja wszystkie inne aktywności - od eksploracji systemów przez planety po poszukiwanie złóż, celów misji i USS

B - zmiany w UI, które były niezbędne. Mapę orrery też traktuję trochę jak zmiana UI.
AAA, w b brakuje wyświetlania kontrolki włączonych świateł!

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Mathias Shallowgrave - 23.11.2018

Dodane! Biggrin

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Kuba Wolf - 23.11.2018

A czemu nie mogę zaznaczyć wszystkiego? No dobra prawie wszystkiego ?
Sekcja A zmiany w eksploracji. Choć zaraz za nimi codex i squadrony. Imho obie rzeczy mają taki potencjał rozwoju, że aż się prosi o jakieś przecieki po wyjściu patcha.
Sekcja B zmiany w USS. Nawet nie zdawałem sobie sprawy jak obecny system mnie frustruję, dopóki nie zobaczyłem tego nowego.

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Fenyl de Lechia - 23.11.2018

Ode mnie tylko B - USSy.

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - SEBA312 - 23.11.2018

Dla mnie:
A) Krait Phantom-wygryzie DBXa z roli taksówki lepszy zasięg i lepsze możliwości.
B)  Persistent USS. Nawet nie macie pojęcia jak bardzo nienawidziłem latać po systemie w poszukiwaniu określonych typów USS Angry , które jak na złość nie chciały się wtedy spawnować...

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - ShiMan - 23.11.2018

A - Statki. Phantom jest alternatywą dla AspX.

B - Audio Chatter. Bo lubię pitu pitu Tongue

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - RANDARIO - 23.11.2018

Nie lubię wybrzydzać , wszystko Biggrin

RE: Beta Chapter 4 - który feature podoba Ci się najbardziej? - Scarlet Yuri - 23.11.2018

A) Squadrons bo Husaria to jedna rodzina i w końcu będzie czymś więcej niż frakcją w grze.
B) USSy bo teraz latanie za nimi to mordęga do kwadratu.