Pomoc Początkującym Pilotom
Byłoby sporym nietaktem, gdybym rejestrował się na forum Husarii nie wiedząc gdzie jest Wasza (a być może kiedyś i moja) stolica.
W zasadzie moje pytanie na obecną chwilę nie miało sensu, o konkrety dopytam gdy już będę w okolicy. Jakoś w połowie lipca powinienem się pojawić.
Odpowiedz
to się pojaw to polatamy Smile
Odpowiedz
Gdyby nie automatyczne dokowanie, to chyba bym nie znalazł wlotu na Maskelyne Vision.
Odpowiedz
Wink 
(06.07.2018, 22:35 UTC)Tryumfator napisał(a): Gdyby nie automatyczne dokowanie, to chyba bym nie znalazł wlotu na Maskelyne Vision.

Do rozwiązywania problemów jest inny dział, ale skoro zgłosiłeś temat tutaj to podpowiem. Też kiedyś miałem z tym problem.
Wlot na stację typu Coriolis najłatwiej znaleźć obserwując schemat stacji który wyświetla się na lewo od radaru. Są na nim strzałki wskazujące właściwy kierunek
Poniżej dwa przykłady (chodzi o te zielone bryły Wink )

Odpowiedz
Dobra, dobra... dzisiaj też latacie?
Odpowiedz
A z czym potrzebujesz pomocy?
Moż ena discorda wejdż najlepiej
Odpowiedz
Jakoś szczególnie pomocy mi nie trzeba, ale w kupie zawsze raźniej, szczególnie, gdy jest się w czymś jeszcze słabym.
Odpowiedz
Tak dopytywałeś o polatanie razem i jakoś cię na discordzie nie widać Smile
Odpowiedz
Mnie? Chyba Cię Bóg opuścił. Połowa wiadomości z ostatniego tygodnia na gościnnym jest ode mnie, a na głosowy nie wchodzę, bo chwilowo jestem poza domem(w sumie dlatego nie ma mnie też w ED).
Odpowiedz
no to zła wiadomośc jak ktos ( ja ) jest w grze to nie nie ma możliwości czytac discorda -od tego sa kanały głosowe . Zapraszamy gorąco Smile
Odpowiedz