Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4
Dwa szybkie pytania:
Czy ten termin na pewno jest odpowiedni? Widzę że jednak frekwencja może nie dopisać.
Czy jest ktoś chętny na zorganizowanie streamu z wydarzenia? Moje łącze niestety na to nie pozwala (LTE z telefonu na hotspocie).
[Obrazek: ps4logo.jpg][Obrazek: 72955.png]
Odpowiedz
Jestem otwarty na propozycje ale godzina 22:00 jest raczej odpowiednia, jeśli chodzi o stream to jest kwestia wciśnięcia guzika na padzie Smile 16 17 20 21 24 25 28 29 będąc samolubem najbardziej odpowiadają mi te dni, z racji tego ze mogę grać nawet do rana Smile
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
Cześć Panowie,
Przepraszam za nieobecność ale miałem niezapowiedziana wizytę znajomych w chacie. Następnym razem na pewno bede. Mam nadzieje, ze spotkanie się udało.

o7
[Obrazek: 71680.png]
Odpowiedz
(15.07.2017, 10:51 UTC)Laska napisał(a): Cześć Panowie,
Przepraszam za nieobecność ale miałem niezapowiedziana wizytę znajomych w chacie. Następnym razem na pewno bede. Mam nadzieje, ze spotkanie się udało.

o7

Wizyta się udała, jak mniemam...  Rolleyes .... bo pomyliłeś dni - dziś sobota. Wink
Odpowiedz
(15.07.2017, 10:59 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(15.07.2017, 10:51 UTC)Laska napisał(a): Cześć Panowie,

o7

Wizyta się udała, jak mniemam...  Rolleyes .... bo pomyliłeś dni - dziś sobota. Wink
O w mordę! Tak coś mi właśnie nie pasowało. W takim razie muszę niestety napisać, ze dzisiaj mnie nie będzie. Musze odebrać młodego od babci z innego miasta i bede dopiero ok.23 w domu. Jesli będziecie nadal latać to moze Was gdzies złapie. W kontakcie !
[Obrazek: 71680.png]
Odpowiedz
Dobra dziewczynki o to moja propozycja na zawody najpierw,

Wyścig Hodźiego zakończony dokowaniem zaczynamy za Maskelinką statki to sidewindery na standardowym wyposażeniu z wyłączonymi osłonami oblot stacji każdy w innym kierynku i lądowanie ten kto wyląduje ryczy swego nicka.

Druga zabawa to Strzelnica Hetmana.
Kojarzycie w bazie te tunele z reklamami w sam raz na schowanie swojego stateczku przed ochronną
[Obrazek: 3I7OLi8.png]
no więc startujemy przed bazą(taki sam statek jak w pierwszym wyścigu) trzeba ustawić się tak aby zielone światła we wlocie były po lewej stronie i lecimy po zaliczeniu 2 tuneli nawrót jeszcze jeden tunel i wylot z bazy. Czemu nazwałem go Strzelnica Hetmana bo nie prosimy o zgodę na dokowanie więc macie tylko 1,5 minuty coś wam nie wyjdzie i Hetman wydaje rozkaz otwarcia ognia  Biggrin

Tak ma wyglądać udany przelot.

Można to połączyć w jeden wyścig bez dokowania ale wtedy odpuścił bym sobie ten 3 tunel bo tam jest wąsko na jeden statek a co dopiero na bandę wariatów.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Brzmi kozacko i śmiesznie, ale proszę o wytłumaczenie "oblot stacji każdy w innym kierynku" ? Rozumiem, że każdy sobie sam obiera kierunek ?
Odpowiedz
(15.07.2017, 13:55 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): Brzmi kozacko i śmiesznie, ale proszę o wytłumaczenie "oblot stacji każdy w innym kierynku"  ? Rozumiem, że każdy sobie sam obiera kierunek ?

Tak, każdy oblatuje stacje z innej strony co ma skutkować tym że do wlotu stacji wpadnie kilku pilotów na kursie kolizyjnym a nie jak peleton jeśli polecą razem
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Musicie to nagrać! Biggrin
Kaz
Odpowiedz
No fajnie by było jakby jedna osoba robiła za "kamerę" Smile Ale tez każdy mozne nagrać swoj przelot a potem wysłać na YT skąd sie ściągnie od każdego taki przelot połączy, zmiksuje, Doda podkład itd Smile Bym to zrobił bo swego czasu bawiłem się w filmy, ale...nie mam żadnego sprzętu PC w domu :p Pomyślcie i pamiętajcie aby zaznaczyć udostępnianie dziwieku z mikrofonu na imprezie bo dużo ludzi o tym zapomina a potem na filmiku prowadzi sie monolog Smile
Odpowiedz