Jak zaminusowano ED na portalu filmowym
Dzięki za wskazanie artykułu - ED jest tytułem gdzie ciężko wskazać zawodowego redaktora, który by tytułowi należny czas poświęcił, bo gdyby to zrobił to przez 2 miesiące żadnej innej pozycji by nie sprawdził.
Minus jest zabawny i widać, że autor nie do końca zapoznał się np. z kronikami developera.
Trzeba się pogodzić z faktem, że gra jest niszowa raczej, a świat graczy to przede wszystkim COD'y i FIFY.
[Obrazek: 43414.png]
Odpowiedz
Świat graczy to moby i shootery: http://store.steampowered.com/stats/?l=polish Biggrin

Co do recenzowania Elite, rzeczywiście jest to gra na długie godziny, choć to co te długie godziny oferują to powtarzalne aktywności. W Elite jednak najwięcej radości potrafi dać zabawa z innymi ludźmi oraz czekanie na nowego patcha Smile
Odpowiedz
(06.07.2017, 12:36 UTC)Alexy78 napisał(a): Dzięki za wskazanie artykułu - ED jest tytułem gdzie ciężko wskazać zawodowego redaktora, który by tytułowi należny czas poświęcił, bo gdyby to zrobił to przez 2 miesiące żadnej innej pozycji by nie sprawdził.
Minus jest zabawny i widać, że autor nie do końca zapoznał się np. z kronikami developera.
Trzeba się pogodzić z faktem, że gra jest niszowa raczej, a świat graczy to przede wszystkim COD'y i FIFY.

To ja dziękuje za wskazanie blogu http://www.ppe.pl/blog/40108/alexy78.html  Biggrin Jest co poczytać Smile
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Napisałem że można bazy budować Smile

Niech się głowią jak.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Jak ktoś chce Bazy budować to polecam X-Rebirth. Kiedyś w serii X po prostu przylatywał statek transportowy i po prostu stawiał stację w wybranym miejscu a teraz można nawet sobie naszykować paczkę chipsów /popcornu i obserwować jak ta stacja powstaje Smile Zaraz po premierze było mnóstwo bugów ale gra jest obecnie spatchowana i naprawdę można się dobrze bawić, jeśli ktoś lubi te klimaty.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz