Najwieksze klamstwo wszechczasow!
ostatnio czytałem dość poważny artykuł o " holograficznym modelu wszechświata"

sprawa nie do końca jest żartem.. ale jedna z tych opcji tej teorii wskazuje, że postrzeganie trójwymiarowe jest tylko obrazem naszego mózgu

a wszystko jest w dwóch wymiarach, więc ... płaska nie płaska... ale nigdy nic nie wiadomo Smile
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
LOL! I znów moja poprzednia wypowiedź nie zostanie odczytana, bo spóźniłem się 1 minutę :/
Odpowiedz
Anukus, nie rozumiem do czego piejesz.
Odpowiedz
Jak to mówią, dobry marketingowiec z dobrą gadaną potrafi przekonać pracowników i inwestorów że 9 kobiet potrafi wydać potomstwo w miesiąc od zapłodnienia Biggrin
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
(14.03.2017, 12:58 UTC)Shamoth napisał(a): Jak to mówią, dobry marketingowiec z dobrą gadaną potrafi przekonać pracowników i inwestorów że 9 kobiet potrafi wydać potomstwo w miesiąc od zapłodnienia Biggrin

Albo fabryce długopisów sprzedać długopis Biggrin
Odpowiedz
(14.03.2017, 12:58 UTC)Shamoth napisał(a): Jak to mówią, dobry marketingowiec z dobrą gadaną potrafi przekonać pracowników i inwestorów że 9 kobiet potrafi wydać potomstwo w miesiąc od zapłodnienia Biggrin

Podoba mi sie Twoj tok myslenia Smile
Odpowiedz
(12.03.2017, 23:02 UTC)Anukus napisał(a): Dla mnie to to samo co mówi zieluk na przywitanie, czyli Sczęść Boże! - kompletnie oderwane od naszego forum i na dodatek nie regulowane przez nasz regulamin. Pewnie tylko dlatego zarzuca nas tymi hasłami na SB, jak to robi z resztą większość katoli łącznie z ich czołówką, która wnosi potajemnie krzyż do Europarlamentu itp. itd. Szkoda gadać...

Co? Nie rozumiem jak to się ma do tego filmu
Odpowiedz
(14.03.2017, 19:44 UTC)CYJAN3K napisał(a):
(12.03.2017, 23:02 UTC)Anukus napisał(a): Dla mnie to to samo co mówi zieluk na przywitanie, czyli Sczęść Boże! - kompletnie oderwane od naszego forum i na dodatek nie regulowane przez nasz regulamin. Pewnie tylko dlatego zarzuca nas tymi hasłami na SB, jak to robi z resztą większość katoli łącznie z ich czołówką, która wnosi potajemnie krzyż do Europarlamentu itp. itd. Szkoda gadać...

Co? Nie rozumiem jak to się ma do tego filmu

Wydaje mi się, że autor chciał przekazać, że omawiany film, podobnie, jak powitanie zieluka nie przystają do ogólnej tematyki i profilu niniejszego forum. Ubolewa również, że możliwe do podejmowania tematy nie są regulowane formalnymi zasadami, na które można by było się powołać. Insynuuje także, że przywitanie zieluka to prowokacja i próba narzucenia poglądów ogółowi.

Pomogłem?  Biggrin

EDIT: żeby post nie był zupełnie nie w temacie, to dodam, że film jest bardzo ciekawym przypadkiem udowadniającym, że prawdziwość wywodu wynikająca z logiki formalnej (poprawność budowy zdań) wcale nie oznacza, że przekaz jest obiektywnie prawdziwy Wink a hipoteza, jeśli chce się stać teorią naukową musi spełnić kilka wymogów, między innymi wymóg falsyfikowalności, a takowego nie spełnia żadna hipoteza przedstawiona przez płaskoziemców Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
(15.03.2017, 09:09 UTC)Yautja napisał(a):
(14.03.2017, 19:44 UTC)CYJAN3K napisał(a): Co? Nie rozumiem jak to się ma do tego filmu

Wydaje mi się, że autor chciał przekazać, że omawiany film, podobnie, jak powitanie zieluka nie przystają do ogólnej tematyki i profilu niniejszego forum. Ubolewa również, że możliwe do podejmowania tematy nie są regulowane formalnymi zasadami, na które można by było się powołać. Insynuuje także, że przywitanie zieluka to prowokacja i próba narzucenia poglądów ogółowi.

Tez mi sie tak wydaje ale chcialem to "uslyszec" od autora. Bo jestem ciekaw jak opadajaca szczeka (http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=2797) ma sie do tematyki forum.
Odpowiedz
(15.03.2017, 09:09 UTC)Yautja napisał(a):
(14.03.2017, 19:44 UTC)CYJAN3K napisał(a): Co? Nie rozumiem jak to się ma do tego filmu

Pomogłem?  Biggrin

Pominąłeś wątek religijny i polityczny w którym autor określa swój stosunek do katolików. Notabene obrażając przaz nazwanie ich "katolami" (łamiąc w ten sposób regulamin na który się powołuje). W omawianym poście autor ujawnia swój negatywny stosunek do polityków, którzy próbują narzucić swój światopogląd religijny myląc ich z "czołówką" kościoła katolickiego którym jest Papież. Można odnieść wrażenie, że post jest napisany pod wpływem emocji i nie ma na celu opisania filmu a jedynie zwrócenie uwagi aby kolega zieluk nie mówił do kolegi Anukus'a Szczęść Boże.

A propos filmu: hahaaa
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości