1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
(27.01.2017, 17:25 UTC)Robinus napisał(a): @koroner82 - będziesz mógł stworzyć swoją postać, ale to pikuś! Będziesz mógł wsiąść do statku kumpla i latać z nim w jednym statku, przy okazji pomagając w pilotażu na fotelu co-pilota.

Dzięki za pretekst, bo mogłoby mi się oberwać, jak zostawiłbym tylko właściwą treść: Biggrin

Co siebie tez hetman mobinguje? Wink

Chyba sobie zapłacze te 5 funtów jak będzie można i betę dokupie... Smile

Mam tylko nadzieje ze nie zrobią jakiś dziwnych limitów w rodzaju limitu odległości myśliwca od statku matki...
Odpowiedz
(27.01.2017, 17:01 UTC)zieluk napisał(a): Ja sobie wymodeluję commandera z dużymi piersiami. Będe się miał czym bawić podczas eksploracji  Biggrin

Mogę polatać z Tobą pomogę ci w baw... eksploracji Wink
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Jestem tak nahypowany że teraz będę co minutę zaglądał na forum Frontiera! XD
Odpowiedz
W końcu zapowiedzieli betę, szach mat Kyokushin Biggrin
Odpowiedz
(27.01.2017, 22:22 UTC)Calvarian napisał(a): W końcu zapowiedzieli betę, szach mat Kyokushin Biggrin

[Obrazek: iJoG4Ks.jpg]

Prawdę mówiąc spodziewałem się czerwiec/lipiec.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
"....with an all-new visual upgrade."

po cichu liczę na nowy anti-alising co naturalnie jest bardzo upierdliwe w....

tak czy siak, mniam mniam Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Poczekamy zobaczymy, tylko że z tym czekaniem......  Sick
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Licze na rozbudowany kreator postaci. Tworzenie ludka to jest coś co lubię najbardziej w grach.
Odpowiedz
Ja nie mogę się doczekać, aż w końcu będę mieć swojego Chewbaccę Biggrin
Odpowiedz
Ja się zastanawiam czy nasza postać ma wyglądać tak źle jak avatary NPC - bo to tragedia totalna... niesamowicie mnie to odrzuca... wizualnie avatary są brzydkie na tyle, że nie znam nikogo komu by się podobał taki styl... z kolei na filmikach promocyjnych nie wygląda to źle - jakby to były dwie oddzielne technologie tworzenia postaci...

... pytanko: co nam da stworzenie wizualnie własnej postaci - gdzie taki model będzie wykorzystywany?

PS. I jeszcze jedno pytanie, czy sezony od gry nie miały pojawiać się w rocznych odstępach?
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz