Wojna z uśmiechem :)
(12.09.2016, 06:25 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Po lewej widzimy brać husarską po prawej naszych dzielnych koalicjantów starających się pomóc jak tylko mogą. Wszystkiemu przygląda się społeczność Elite.
Film zawiera sceny drastyczne, jeśli kogokolwiek film przyprawia o odrazę lub obraża w jakikolwiek sposób, proszę o informację a natychmiast usunę.

Roślinki "zabijajo" i "mordujo"!!! Łojejuśku!!
Wink
Odpowiedz
(12.09.2016, 03:04 UTC)SEBA312 napisał(a): To  i ja coś wkleję. Śmiech to zdrowie. Biggrin

Seba, przeoczyłem to za pierwszym razem, bo trochę mnie wątek mierził, ale to co zrobiłeś to mistrzostwo, cały TS pęka właśnie ze śmiechu Smile
Przydało by się po angielsku Smile
Odpowiedz
Ja tez to dziś dopiero zoczyłem. Komedia! Smile Smile Smile
Kurczę, takich artystów tu mamy, że po wojnie, może ktoś z tych filmików jakąś kronikę dla potomnych zrobi ?
Odpowiedz
(12.09.2016, 03:04 UTC)SEBA312 napisał(a): To  i ja coś wkleję. Śmiech to zdrowie. Biggrin

Nie możliwe, że też to jakoś przeoczyłem, ale............ R E W E L A C J A! Twój komentarz do tego to istny majstersztyk!
Ja chcę więcej !

Świetnie potrafiłeś zażartować z całej sytuacji i za to zasłużone oklaski na stojąco!
Jeden REP to o 100 za mało , ale więcej dać nie mogę, a szkoda. Rozbawiłeś mnie na sam koniec dnia i teraz pewnie będzie mi się lepiej spać Smile
Odpowiedz
Błagam! Niech ktoś z dobrym angielskim to przemtłumaczy!
Odpowiedz
(12.09.2016, 21:50 UTC)Pienias napisał(a): Błagam! Niech ktoś z dobrym angielskim to przemtłumaczy!

Też tak myślałem, ale patrząc się na FF to Hetman się tam stara rozmawiać na pewnym poziomie i nie wiem czy ten film by pasował, ale jak Hetman powie że tak to ja chętnie przetłumaczę. Mi się by nawet podobał sam początek jak on wybucha śmiechem po raz pierwszy, to ma zabijającego kopa Smile
Odpowiedz
Prawie dzieci obudziłem wtedy Biggrin
Odpowiedz

Widziałem już kilka przeróbek z tym gościem. Popłakałem się dwa razy. Gdy go zobaczyłem po raz pierwszy i przed chwilą  Biggrin
Genialne  Biggrin
[Obrazek: WS151QQ.png]
Odpowiedz

Mowia ze wojna jest straszna, a ja ostatnio sie usmialem jak nigdy  Biggrin
Odpowiedz
"Chłopaki z TWH ze dwa dni leżeli ze śmiechu na plecach, jak się dowiedzieli..." Biggrin Biggrin Biggrin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości