Rust
I pupa. Update i pograć nie można :< Kiedy serwer wstaje?
Odpowiedz
Szarikowy serwer śmiga aż miło.
Odpowiedz
(26.01.2017, 21:18 UTC)zendzian napisał(a): I pupa. Update i pograć nie można :< Kiedy serwer wstaje?

Serwer zaktualizowany... zendzian sorki za ścianę, ale jakoś musieliśmy do Ciebie wpaść Tongue... ładny domek masz...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Dziady XD
Co juz napsuliscie u mnie??
Odpowiedz
Z czasem ostatnio gorzej i żałuję że nie wyrobiłem na start serwera, ale wiedzcie, że jak coś gołego przemknie w nocy przez wasz obóz, jak dobierze się do śmieci, jak narobi bałaganu... to nie będzie to zwierze! Biggrin
Odpowiedz
Ja miałem wczoraj wizytę śmigłowca przy moim domostwie. Jakoś mnie wypatrzył przez szparę w okiennicy i ostrzelał rakietami. Musiałem odbudować część ścian parteru i piętra.
Odpowiedz
(27.01.2017, 08:33 UTC)Berecik napisał(a): Ja miałem wczoraj wizytę śmigłowca przy moim domostwie. Jakoś mnie wypatrzył przez szparę w okiennicy i ostrzelał rakietami. Musiałem odbudować część ścian parteru i piętra.

Tyż miałem podobnie, tyle że jedynie ostrzelał i padło trochę ścian słabszej jakości Tongue...  ale za to zrobiłem obchód moich domostw po okolicy, częściowo z kolegami - ponaprawiałem co się da...  

...myślę, że wkrótce trzeba będzie zmienić formułę gry... bo cześć osób się trochę nudzi - plany są mniej więcej takie:
  • mniejsza mapa
  • podział na dwie drużyny
  • dostawa surowców an początku dla każdej z drużyn taka sama
  • w ramach drużyn podział na obowiązki - zbieracza, budowniczy, szpiedzy, żołnierze - to już zależy od grupy
  • każda drużyna musi mieć wybudowana jedna bazę z wierzą o 4 kondygnacjach i dużej fladze na szczycie 
    ZASADY:
  • gramy na punkty
  • punkty uzyskujemy za zabójstwa 
  • punkty uzyskujemy za crafting, górnictwo, ścinanie drzew itd. - czyli to co można mierzyć - http://pith.pl/szarikland/
  • gra się kończy w momencie zniszczenia wierzy przeciwnika - podliczamy wówczas wszystkie punkty 
Co daje taki scenariusz:
  • akcja, by nie było nudno
  • dynamizm rozgrywki 
  • większe wyzwania związane z zarządzaniem i koordynacją wojskowo-wydobywczo-militarną itd. 
Co sądzicie o takiej formie kolejnej sesji?
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Mi pasi. Kiedy startujemy??
Odpowiedz
Może w pierwszy weekend lutego, część z grających to świeżaki, ja na pewno. Do następnej soboty powinienem już się ogarnąć, chyba. Smile
Odpowiedz
I nie podpierdzielać mi rzeczy XD
Odpowiedz