(01.06.2017, 18:06 UTC)Robinus napisał(a): Mignęła mi instalacja jakiegoś moda podczas dołączenia do TWH1. Stack Mod? Nie widzę jednak żadnych zmian, ilości na "kupkach" takie same...
I KTO MI PODPIERNICZYŁ NARKOTYKI!
Nagle Robinson odkrył, że nie jest sam na wyspie i zaczął zamykać drzwi...
Nie ma zadnych modow ... i teoretycznie powinienes byc teraz sam na wyspie .... bo wszyscy na pustyni.
13.06.2017, 09:50 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2017, 09:53 UTC przez Robinus.)
(13.06.2017, 09:37 UTC)szarik napisał(a): to ktoś jeszcze gra w to ... odpaliłem na nowym kompie na full detalach i.... 45 kl/s ... matko podziękowałem znów i wykasowałem z kompa...
A wystarczyło jedną opcję odhaczyć i byłoby stałe 60...
Optymalizację ruszyli do przodu pięknie, chodzi jak złoto, a będzie jeszcze lepiej - przyszły patch to przesiadka na DX12 WIN 10 - ma podnieść wydajność o 20%.
Jeżeli chodzi o gry z wczesnym dostępem, to nie wiem czy cokolwiek jest w stanie ARKa przebić grywalnością czy zawartością, a na pewno nie RUST
A wczesny dostęp już niedługo, bo 08.08 - RELEASE!
No RUST już dociągnął do swojej nazwy i jest faktycznie lekko zardzewiały. Optymalizację w ARK'u faktycznie szarpnęli, po ostatnich patchach dużo lepiej chodzi.
Robinus o jakiej opcji mówisz bo może faktycznie za dużo naklikałem a wystarczyło tą jedną
13.06.2017, 14:17 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2017, 14:31 UTC przez Robinus.)
(13.06.2017, 11:33 UTC)Shamoth napisał(a): No RUST już dociągnął do swojej nazwy i jest faktycznie lekko zardzewiały. Optymalizację w ARK'u faktycznie szarpnęli, po ostatnich patchach dużo lepiej chodzi.
Robinus o jakiej opcji mówisz bo może faktycznie za dużo naklikałem a wystarczyło tą jedną
Wyzłośliwiałem się nieco bo mnie denerwować zaczęły ciągle takie same posty Szarika.
Jednak ja choruję jak nie mam 60 fps. Oto moje ustawienia (pewnie teraz można by jeszcze coś podciągnąć - nie zmieniałem od ostatniego update'u):
RObinus wybacz biednej Szarikowej jak już mam coś powiedzieć co się nie podoba to fakt powolnego grindu... to nie jest gra na 15-60 minut i można skończyć - ostatnio mam mało czasu, by przysiadywać na dłużej... a grafika - no cóż nie urzekła mnie na full detalach cała reszta całkiem niezła i po początkowej fazie przejściowej nieźle wciąga, jak głodny reksio szynkę - a najlepiej to jak sie gra w zespołowo -> to już jest super git.