20.03.2018, 17:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2018, 17:21 UTC przez Zangiew40.)
(20.03.2018, 12:39 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Super info Yautja, +rep!
@Zangiew40 - rozszerzenie mechaniki górnictwa w Q4. Zerknij tutaj: https://forum.thewingedhussars.com/showt...2#pid86562
W 3.0 mamy jedynie filtr materiałów do zbierania, dzięki czemu możesz tak ustawić, żeby limpety nie zbierały urobku, którego nie chcesz.
Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi. swojego czasu pisali o ogromnych zmianach i dlatego moze za dużo oczekiwałem. Przed aktualizacją było widoczne info na urobku co dany kawałek zawiera np.10% Gold i 5% silver , wtedy wiedziałem czy jest sens to zbierać , teraz takiej informacji nie ma i to jest zmiana na gorsze i to zdecydowanie. Stąd pisałem o zmianach na minus. Gdzieś wyczytałem , że będzie można te mniejsze skały wysadzać i zbierać urobek i na coś takiego liczyłem

(20.03.2018, 12:15 UTC)Diox napisał(a): @Zangiew40
Jest zdecydowanie lepiej. Painite można sprzedać nawet po 120k za sztukę, inne materiały też droższe na niektórych stacjach, dodano filtr materiałów dla limpetów (olewa te na czarnej liście - oszczędność limpetów), T7 - buff, T9 - buff, T10 - fajnie się tym kopie z 5 laserami (PD na grade 5 u inżyniera zasila bardzo ładnie). Jest dużo lepiej, a ma być jeszcze lepiej w przed choinką 2018
Ooo, dzięki @Yautja za potwierdzenie. Tego info szukałem.
Przed aktualizacją też bez problemu za tyle sprzedawałem