19.03.2018, 11:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.03.2018, 11:59 UTC przez ORP Valla.)
Rozumiem, że test się odbędzie po wojnie o Kamitrę. Kiedyś zakupiłem Cuttera i po części zrobiony jest na "górnika". Oczywiście nie jest zbyt zwrotny. Czy to jest wymóg konieczny? Parkuje w HR 8444. Czy taki okręt będzie się nadawał? Oczywiście pasowałoby nim odwiedzić kilku inżynierów. Mam jeszcze kilka uwag. Nie wystarczy jeden prospector limpet controler? - kolejnego limpeta można przecież wystrzelić nawet jak wszystkie są już w użyciu skanując asteroidę. Czy nie lepiej latać z myśliwcem i pozakładać bronie na wieżyczkach - oprócz materiałów z asteroid poleci sporo innych dla inżynierów. Dodatkowe BH w gotówce też się przyda
Jak rozumiem test ma się odbyć w "wingu" więc żaden pirat nie podskoczy nawet na Hazard RES.
P.S. Diox za podsunięcie mi pomysłu na rolę dla Cuttera należy Ci się duży REP
...że wcześniej na to nie wpadłem. Toż to może być idealny okręt do zbierania materiałów dla inżynierów w ilościach hurtowych
Nie wiem czy do USS też będzie się nadawał ale sprawa jest warta przemyślenia i poświęcenia jej czasu. Coś czuję, że znalazłem w tej grze odpowiednie miejsce dla siebie ale jeszcze muszę to sprawdzić i przemyśleć. Jeśli to będzie działało tak jak w tej chwili myślę złożę o ile zostanę Husarzem) swój akces do skrzydła górniczego.
Jak rozumiem test ma się odbyć w "wingu" więc żaden pirat nie podskoczy nawet na Hazard RES.P.S. Diox za podsunięcie mi pomysłu na rolę dla Cuttera należy Ci się duży REP
...że wcześniej na to nie wpadłem. Toż to może być idealny okręt do zbierania materiałów dla inżynierów w ilościach hurtowych
Nie wiem czy do USS też będzie się nadawał ale sprawa jest warta przemyślenia i poświęcenia jej czasu. Coś czuję, że znalazłem w tej grze odpowiednie miejsce dla siebie ale jeszcze muszę to sprawdzić i przemyśleć. Jeśli to będzie działało tak jak w tej chwili myślę złożę o ile zostanę Husarzem) swój akces do skrzydła górniczego.
![[Obrazek: 104539.png?1547645238]](https://inara.cz/data/sigs/104/104539.png?1547645238)
We will never forget

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)