24.01.2018, 09:53 UTC
(24.01.2018, 09:34 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Z tego, co pisał Sandro, średnio potrzeba 2.8 rolki, aby przejść na kolejny grade. Zwracam uwagę na słowo "średnio"
Tylko na moje oko zrobili 5 i nie doszli do końca, tak się patrzyłem i chyba wcale nie będzie mniej pracy a biorąc pod uwagę, że każdy moduł trzeba będzie robić od stopnia 1 to zmiana lepsza dla nowych graczy a gorsza dla tych co już mają, ale w sumie to tak naprawdę problem będą mieli tylko gracze PvP, którzy muszą mieć dużo różnych statków i każdy najlepszy, typowego pilota to nie rusza raczej

Jak było widać, Sandy wiele razy powtarzał, że nic jeszcze nie jest ustalone na 100% więc trzeba brać udział w Beta i pisać na FF jak będziecie widzieli, że coś można zrobić tak żeby gra była przyjemniejsza.
Mnie na przykład magazyn gdzie jest 100 sztuk każdego materiału wydaje się super, ku mojemu zaskoczeniu są eksploratorzy, którzy potrzebują 200 sztuk (tyle mają teraz na przykład niobium) i dla nich taka zmiana to jest problem

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)