(12.01.2018, 17:22 UTC)ryczypior napisał(a): @Baton - no wiesz, ja widzę znaczny progres, a to chyba jeszcze nie koniec zmian i ciała niebieskie będą wyglądały jeszcze lepiej![]()
To tylko oznacza, że mało zwiedzasz, niektóre księżyce już wyglądają dość podobnie, te niby jeziora jak piszesz to jest dno kanionu, które teraz też bywają innego koloru choć nie tak kontrastowo. Nie mówię, że nie ma zmian, po prostu, ze na moje oko nie są wielkie, no ale nie ma co oceniać na podstawie jednej fotki. Nie mogę się doczekać, żeby polatać, właśnie się zastanawiam gdzie się wybrać w becie jak wejdzie

Fotka sprzed kilku dni, ten księżyc po lewej wcale nie jest dużo inny, z bliska też wyglądał super https://i.imgur.com/SoivNUR.jpg
(12.01.2018, 17:27 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Dla mnie jesli tak finalnie beda wygladaly planety to zmiana naprawde kolosalnaTylko te zmiany w nagrodach za misje... Wracac i farmic kase, czy jeszcze siedziec pod Col70 i czekac ze moze go otworza, a tam setki dziewiczych potencjalnie dochodowych systemow. I w sumie cel mojej wyprawy bylby osiagalny gdyby cos z tych zamknietych wokol Oriona otworzyli...
Bardzo wątpię, żeby cokolwiek otworzyli nie wykorzystawszy tego najpierw fabularnie jakoś, więc nie nastawiam się, żeby to się stało znienacka.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Tylko te zmiany w nagrodach za misje... Wracac i farmic kase, czy jeszcze siedziec pod Col70 i czekac ze moze go otworza, a tam setki dziewiczych potencjalnie dochodowych systemow. I w sumie cel mojej wyprawy bylby osiagalny gdyby cos z tych zamknietych wokol Oriona otworzyli...