08.11.2017, 16:25 UTC
Ja mam CV1 i uważam, że to na razie gadżet. Oculus wydaje się w mojej opinii lepszym wyborem bo raz że tańszy a dwa że kompatybilność z Vive jest lepsza niż w drugą stronę. SteamVR mi normalnie działa, a miałem okazje spróbować Revive u syna i raz, że gry nie chodziły za dobrze (np. Lone Echo miał problemy z trackingiem czasem), a dwa, że jak zaistalowałem Revive to SteamVR przestał się uruchamiać z jego aplikacjami wyrzucając jakiś dziwny błąd, i jedyne co pomogło po 30 minutach szukania na forach to odinstalowanie tego Revive, więc jest to jakaś kompatybilność ale kulawa w moim mniemaniu.
Im dłużej poczekasz tym lepiej, MZ najlepszą opcją jest zobaczenie co będzie za 2 czy 3 lata, na razie to zabawka, którą znacznie lepiej by było pożyczyć na miesiąc, żeby się przekonać
(jakbyś mieszkał w Londynie to bym Ci chętnie pożyczył bo używam super sporadycznie teraz
)
Im dłużej poczekasz tym lepiej, MZ najlepszą opcją jest zobaczenie co będzie za 2 czy 3 lata, na razie to zabawka, którą znacznie lepiej by było pożyczyć na miesiąc, żeby się przekonać
(jakbyś mieszkał w Londynie to bym Ci chętnie pożyczył bo używam super sporadycznie teraz
)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)