2.4 and Beyond - podsumowanie streamu z Frontier Expo 2017.
Robi sie coraz przyjemniej, nowa grafika etc, ale najciekawsze to pozostale te dwie gry, FD po glebszym zastanowieniu uznal ze nalezy sprawdzic ile udzwignie silnik gry, poza tym otrzymuje sie oddzielny produkt. Wprowadzenie planet z atmosfera, plynami, chmurami czy wreszcie zyciem plus obiekty jak miasta to ogromne i niezbyt oplacalne zadanie dla takiej gry jak ED ale jesli polaczy sie ten projekt z inna gra to zaczyna miec to sens. Chyba mazy sie kazdemu posadzic statek w fajnej planetarnej bazie gdzie jest jeziorko przewka i widoczki jak z Zakopanego czy Wladyslawowa lub wysp Dziewiczych i fajnie bylo by gdyby sie postarali a nie poszli na latwizne i zrobili model Sosnowca:-)))
Megaship frakcyjny sam pomysl ocieka zajebistoscia duzo mocniej niz Seksmasterka z Youtuba, czyli lodzio miodzio orzeszki i zasmazka.
Nowe opcje fedrowania i zwiedzania super bo tu czasem wieje nudą.
Kilka nowych statkofff szkoda ze tylko kilka, ale mam nadzieje ze nie zatrudnia nikogo z WarGamingu bo byla by apokalipsa przesytu z czego polowa lub wincej staktófff premium w zestawie z goldem. Stocznia niestety ma oferte jak polmozbyt w Koluszkach w 1983 roku z czego co ciekawsze modele sa na talony lub przedplaty. Klepie range w imp by dostac talon na IC z pelnym poswieceniem, a jeszcze daleko. A gdzie federacja i alliance? To ja sie szybciej chyba wnukofff dorobie:-)))
Przydalo by sie dodac jakies kosmiczne smieci w stylu komety planetoidy i gruz tak samo jak zdarzenia przy przelocie w przestrzeni.
Na pomaranczowy interface w grze mam juz alergie i chetnie bym go zmi3nil na jakis bardziej przyjazny patrzołką, na pc mozna modem to zalatwic o ile sie nie myle ale na konsoli juz niestety nie.
ED planowany jest na lata i to mi sie podoba, niech trzymaja poziom a nie bawia sie w EA z Fifa klepana co roku z kolejnym numerkiem i bardziej naturalistyczna d..pa Ronaldo.
Pozdrawiam
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: 2.4 and Beyond - podsumowanie streamu z Frontier Expo 2017. - przez PanTwardowski76 - 09.10.2017, 09:26 UTC