25.09.2017, 11:04 UTC
Jako weteran Frontier: Elite II latami czekałem na jakiegoś nowszego następcę. Próbowałem z X: Beyond the Frontier i tam, o ile dobrze pamiętam, po tutorialu coś mnie wessało i wyrzuciło w jakiejś nowej części kosmosu. Taki miał być twist fabularny. Efekt taki, że nie miałem pojęcia co mam niby dalej robić i wyłączyłem grę i już nigdy do niej nie wróciłem. Potem pojawiło się Eve: Online. Rzuciłem się na to jak szczerbaty na suchary, ale tam znowu trzeba było przebrnąć przez tworzenie postaci jak w grze RPG, a że nie szukałem gry RPG, więc na tym etapie zakończyłem przygodę z Eve (nawet nie dotarłem do etapu latania statkiem w kosmosie) i pogodzony z tym, że nowej Elite już nie będzie, odkurzyłem Amigę i wróciłem do grania we Frontiera. Aż tu nagle buchnęła wieść, że Braben wraca z nową Elitą. Śledziłem projekt od samego początku, ale nie kupowałem dostępu (generalnie podchodzę do idei kickstartera jak pies do jeża) i grę zakupiłem jak już pojawiła się w normalnej sprzedaży i, mimo braków względem starego Frontiera, gram zażarcie
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
YT: Obywatel Yautja - YouTube

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)