22.09.2017, 11:03 UTC
(22.09.2017, 10:54 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(22.09.2017, 04:44 UTC)Haji-me napisał(a): Szczerze mówiąc to wygląda jak zdjęcia gier sprzed 10 lat.
(22.09.2017, 06:03 UTC)Dako napisał(a): Pierwsze to co mi się nasuwa to uwaga,że jest to zbędne marnotrawstwo wolnej przestrzeni i jak tam tak pusto.
Ciekawe czy tak jak Anaconda dowolny statek w ED w czasie każdego lotu przewozi niepotrzebnie setki a może nawet tysiące metrów sześciennych powietrza ?
Ja myślę, że to dlatego, że ten widok widzi bardzo mały % graczy (VR), więc devsi nie poświęcali wnętrzom zbyt wiele uwagi. Jak dostaniemy chodzenie po statkach, to zapewne się to zmieni.
Bardziej mnie interesuje co jest za tym drzwiami- teoretycznie, bo praktycznie to wiem, że nie ma nic (byłem - widziałem, w mniejszych statkach). Tzn. cały statek jest wymodelowany, ale są to tylko puste przestrzenie.
Na pewno jest tam wychodek, jak się w trakcie lotu pilotowi "zachce", to przecież nie będzie biegł przez cały wielki statek!

.
- teoretycznie, bo praktycznie to wiem, że nie ma nic (byłem - widziałem, w mniejszych statkach). Tzn. cały statek jest wymodelowany, ale są to tylko puste przestrzenie.