16.09.2017, 21:37 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2017, 21:50 UTC przez Yata_PL.)
(16.09.2017, 18:52 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Jestem w szoku... Ja myślałem, że to co było na filmikach, to jakiś prototyp, na szybko wydrukowany na drukarce 3D, ale widzę, że to finalny produkt. Ze 30 funtów bym za to dał, ale za taką cenę... Ma-sa-kra. Te gąbki to chyba w Biedronce kupili, takie do mycia naczyń po 10 w paczce.
Za taką cenę, sorry hombre, ale to jest jakiś żart chyba... Może i spełnia swoją rolę, ale wygląda jak złożone w piwnicy na kolanie z losowych kawałków plastiku, które walały się po kątach, niż PRODUKT SKLEPOWY za 100-150 dolarów(bo tyle chyba kosztuje?)
To nie produkt sklepowy ( zrobi tylko 1500 sztuk i koniec) tak wiec dobrze ze nie zamówiłeś, ja spodziewałem sie ze to tak bedzie wygladac bo to firma 1 osobowa ( nie licząc pracownikow czasowych) facet zakupil 5 drukarek 3d aby robić produkcje tego strapa, na Kiku obiecal ze bedzie produkt z formy /wypraski a potem zmienił zdanie, IMHO chyba sie przeliczył finasowo.
Kilka osob z kicka przytaknęło mu ze im nie przeszkadza tak surowy design i tak to sie skonczylo. Gabki tez mi sie wydawaly obskurne gdyby nie fakt ze juz wiem dlaczego sa takie a nie inne i wrzucenie ładniejszych cienkich wprowadziło by dyskomfort w miejscach głównego nacisku.
Dla mnie jednak najważniejszy jest komfort ( projekt konkurencji jednak ciage rozkłada sile ucisku na twarzy) , moge grac dluzsze sesje bez zdejmowania ustrojstwa i mam porządek z kablami.
Zeby byl o smieszniej masa osób go poganiało z produkcja i facet sie wkurzyl i podniósł cene z 95 na 200 $ co jest oczywistym żartem..
Kupuj Deluxa bo tyle to ja bym nie dal, a czasy oczekiwania tez dlugie
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.

(bo tyle chyba kosztuje?)