@Robinus, @Baton, @Grzechu789, @Shamoth
Dzięki za podpowiedzi
Ale nic nie zabanglało, niestety, chyba pozostanę z tym problemem do czasu kompletnego reinstalu OS'a.
@Baton taką opcję można odpalić z samego win10 (Usatwienia, Aktualizacja i zabezpieczenia, Odzyskiwanie, itd..) ale na razie mi się nie chce tego robić, backup najpierw
Jak uda się rozwiązać to napiszę co i jak żeby zostało na forever (takie wtrącenie ala Hetman).
HA!
Znalazłem rozwiązanie:
PowerShell As Administrator i:
I teraz działa, ciapunkszt, jeżeli pisaliście o tym wcześniej i jakoś to przeoczyłem to laury dla Was
Dzięki za podpowiedzi
Ale nic nie zabanglało, niestety, chyba pozostanę z tym problemem do czasu kompletnego reinstalu OS'a.
@Baton taką opcję można odpalić z samego win10 (Usatwienia, Aktualizacja i zabezpieczenia, Odzyskiwanie, itd..) ale na razie mi się nie chce tego robić, backup najpierw
Jak uda się rozwiązać to napiszę co i jak żeby zostało na forever (takie wtrącenie ala Hetman).
HA!
Znalazłem rozwiązanie:
PowerShell As Administrator i:
Kod:
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}I teraz działa, ciapunkszt, jeżeli pisaliście o tym wcześniej i jakoś to przeoczyłem to laury dla Was

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)