21.08.2017, 06:05 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2017, 06:06 UTC przez tomekrip.)
Na niskich tierach gra ardą potrafi przyprawić o ból głowy, szybkie czołgi które ciężko trafić i właśnie te które z nienacka wpadają na bazę, robią sieczkę z arty uciekając bez zadrapania, na wyższych tierach będzie lepiej chociaż ... wot się zmienił i różnie to bywa. Ja zrezygnowałem z wersji PC głównie przez mody, na konsoli czuć, że nie ma tego dziadostwa. Rebalans art też nie wpłynął dobrze na tą grę a bawiła mnie ta gra dość dobrze kiedyś, przykład z dobrych czasów :
Moje początki w zacnym klanie AZP, później w PNE :
A potem przyszły zmiany, arty, lajty, spadek poziomu bitew, niby walka WG z nielegalnymi modami a jednak nadal spotyka się dziwne i niewyjaśnione sytuacje w grze. Na konsoli jednak czuję się o wiele lepiej. Jednak jeżeli ktoś ma nadal parcie na pc-towego wota a dopiero zaczyna i chce kontynuować przygodę polecam kanał gościa o nicku hallack05 i jego "Szkołę czołgisty" , myślę że sporo tam wyjaśnia, graczom z konsoli też się to przyda bo zasada gry jest taka sama.
Moje początki w zacnym klanie AZP, później w PNE :
A potem przyszły zmiany, arty, lajty, spadek poziomu bitew, niby walka WG z nielegalnymi modami a jednak nadal spotyka się dziwne i niewyjaśnione sytuacje w grze. Na konsoli jednak czuję się o wiele lepiej. Jednak jeżeli ktoś ma nadal parcie na pc-towego wota a dopiero zaczyna i chce kontynuować przygodę polecam kanał gościa o nicku hallack05 i jego "Szkołę czołgisty" , myślę że sporo tam wyjaśnia, graczom z konsoli też się to przyda bo zasada gry jest taka sama.