18.08.2017, 23:50 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2017, 23:55 UTC przez Shamoth.)
Wbrew pozorom na goldzie można coś nawet zarobić ale do tego potrzeba na bank perka dead eye czy jak on tam się nazywa co podnosi szanse na crit modułów. Ale jak dla mnie to już gra pozbawiona zabawy kiedy w bitwie wystrzelisz 4 razy i za każdym razem zastanawiasz się po 10 razy. HT też nie lubię grać bo za dużo kampienia. Najwiecej zabawy miałem na LT zanim zaczęło je rzucać na absurdalnie wysokie tiery redukując ich funkcje do spotowania. Równie dobrze mogli by dać opcje żeby zdemontować działo, wtedy bez ammo I działa był by jeszcze szybszy i zwinniejszy bo i tak nawet na goldzie ciężko idzie coś spenetrować tak jak teraz MM losuje. Także na chwilę obecną zostały mi MT a CDC chyba najfajniejszy. Kiedyś jeszcze typ59 był tajnym bravlerem póki nie dostał nerfa do mobilnosci, czy amx1390 zanim przestał ładnie penetrować E75 z boku w ammo racka. Względnie nie pogardził bym szybkim i zwrotnym TD a`la ELC
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)