14.07.2017, 09:00 UTC
W ramach małego odświeżenia tematu, znaleziono dwie kolejne bazy (czyli łącznie jest już 210!) więcnie badania nie stały w miejscu, ale prostu trafiliśmy na moment gdzie Unknown Link nie pokazuje już nic nowego. Ciągle jednak można szukać "ręcznie", bazy występują w systemach w sąsiedztwie światów amoniakalnych lub gazowych olbrzymów z życiem bazującym na amoniaku. Wszystkie dotychczas zarejestrowane systemy są w promieniu (AFAIR) ok 160ly od Merope - sprawdzę dokłądnie i ew. poprawię, ale ogólnie wszystko kręci się wokół Merope.
Dodatkowo, w systemie Pleiades Sector IR-W D1-55 pojawiłą się stacja typu Ocellus "The Oracle" mająca wspomóc badnia struktur obcych. Nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na temat I.P.S.A.L Project i gubernatora Ahmenda zarządzającego stacją. Jak dla mnie to coś wisi w powietrzu.
[Galnet]
Dodatkowo, w systemie Pleiades Sector IR-W D1-55 pojawiłą się stacja typu Ocellus "The Oracle" mająca wspomóc badnia struktur obcych. Nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na temat I.P.S.A.L Project i gubernatora Ahmenda zarządzającego stacją. Jak dla mnie to coś wisi w powietrzu.
[Galnet]
Kaz