(13.07.2017, 19:32 UTC)Spili napisał(a): Kilka pytań...
- Podlatuję w nieznanym systemie do boi sygnalizacyjnej i.... I co mam z nią zrobić?Otiweram okienko do kontaktów a tam pisze ze Scan Required. No ale jak mam ja zeskanować? Czym?
- w Internal mam założone 4 kabiny ekonomiczne.I czasami się zdarza że do jednej 32 osobowej mogę napchać pasażerów z 3 różnych zleceń. A czasami mam 3 osoby w 32 osobowej kabinie i nikogo nie mogę im tam dorzucić. o co chodzi?
- odblokowałem drugiego inżyniera. Jako mus muszę mu dostarczyć Bounty Vouchery za 100 tys cr. Mam jakieś do skeszowania z jakichś Signal Source potyczek ale on tego nie widzi i nadal mam 0/100 000. Jak zdobyć te vouchery?
- wypuszczam limpety żeby miściągnęły złom z rozbitych statków i pościągają co mają i zostają na zewnątrz. Nie da się ich zabrać do ponownego wykorzystania? czy też to jednorazowy użytek?
Dzięki z góry
2. Tak, jak Hetman napisał - misje są dwojakiego rodzaju - VIP (transportuj gościa i jego kumli w jedną, albo dwie strony - gościa o konkretnym nazwisku) - albo "tanie linie" - naukowcy, wolontariusze, turyści, uchodźcy (nie mylić z niewolnikami) - i tych pakujesz "pod korek. Do tego, jak masz misję VIP, to w oknie wyboru kabiny widzisz każdą osobna, a jak "tanie linie", to kabiny widzisz rodzajami - osobno ekonomiczne jako jedną, osobno biznes klasa też jako jedna zsumowana (nawet jak masz je cztery, w tych misjach widzisz jakby jedną połączoną, w VIP nie).
3. Są dwa rodzaje wypłat za zniszczenie statku - Combat Bonds - za walkę z Conflict Zonach i Bounty Houning - nagroda za strącenie piratów.
Ten inżynier, o którym piszesz - TOd McQuinn jest inżynierem Koalicji potrzebuje BH konkretne, nie jakiekolwiek - nie pomogą BH Federacji ani Imperium. Leć do systemów zarządzanych przez frakcje Alliance - weź skaner Kill Warrant, wtedy nazbierasz kredytów dla niego.
EDIT: Po sprawdzeniu raz jeszcze informacji na temat Toda nie jestem pewien, czy z tymi BH jest tak, jak wyżej napisałem - w opisie jest tylko 100.000 cr BH. Czyli w sumie jakiekolwiek, ale nie mam jak tego sprawdzić.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Otiweram okienko do kontaktów a tam pisze ze Scan Required. No ale jak mam ja zeskanować? Czym?