Korzystasz z Discord-a ? - przeczytaj uważnie.
(11.07.2017, 19:51 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(11.07.2017, 19:25 UTC)szarik napisał(a): Proponuje poczytać regulaminy np. facebooka lub jakichkolwiek innych masowych dostawców usług - to nie będziecie zdziwieni tymi 'klauzulami' ...

Raz jeszcze: klauzule abuzywne są wtedy, gdy taka umowa lub regulamin nie przestrzega prawa i/lub działa na szkodę klienta.
Bezsensy piszesz, to rozumowanie w stylu "tam małym drukiem było, że oddajesz swoją żonę i dzieci - to oddawaj, jak nie doczytałeś".

A to chyba do mnie... jaki bezsens, przecież te podobne do siebie regulaminy istnieją wraz z omawianymi klauzulami dla wielu usług - mnie już to nie dziwi (zresztą proponuje poczytać na temat tego jak facebook zmienił regulamin wprowadzając możliwość wykorzystania publikowanych przez nas zdjęć np. w reklamach) - natomiast nic nie pisałem, czy to zgodne z prawem, czy nie... 
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Korzystasz z Discord-a ? - przeczytaj uważnie. - przez szarik - 11.07.2017, 21:47 UTC