KONKURS Wygraj Elite: Dagerous CMDR DeLuxe Edition!
Bardzo miło poczytac niektóre z waszych postów, naprawdę. Ja gram (chwilowo nie gram z powodu kłopotów technicznych ) w Elite dlatego że można w nią grać na luzie. Można uciec od problemów daleko w siną dal .. dosłownie Smile A można też wykonac szereg krótkich misji w bańce poprawiając swój stan konta albo wspomagając swoją frakcję.
Pewnie nie ma tu tyle rzeczy do roboty co w EVE online ,( ale wierzcie mi - 4 lata w to grałem - gdybyście się zaangażowali w Eve tak jak w Elite to po pewnym czasie szukalibyście każdej wymówki żeby tylko w EVE nie grać i odpocząć od tego ) ale to jest właśnie urok Elite - masz wolność i dla tej wolności warto się zaangażować.
A w morzu rutynowych a często i nudnych misji nagle może trafić się perełka - pięć słońc o przecinających się orbitach, słońce z pierścieniem, earth like z pierścieniem itp. i znowu nabierasz ochoty aby zapuścić się dalej i głębiej ..
Dla mnie Elite jest odskocznią po stresującym dniu i napełnia mnie spokojem Smile Dlatego ostanio jestem nerwowy bo nie mogę grac Smile A klucz na 80 procent dostałby mój syn który niedługo będzie miał własny komputer stacjanarny - jeśli gra mu się spodoba jak pogra u mnie Smile
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wygraj Elite: Dagerous CMDR DeLuxe Edition! - przez MAGNUM354 - 26.06.2017, 18:57 UTC