22.06.2017, 21:00 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2017, 21:04 UTC przez Daimond.)
(22.06.2017, 18:01 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): P.S. Za Elite zapłaciłem 100 GBP (Premium Beta 2), więc 2 razy tyle
Super, tylko ja za każdy sezon będę płacił te ~30 euro, więc przekroczę na pewno te 100 GBP

(22.06.2017, 18:28 UTC)Baton napisał(a):(22.06.2017, 17:48 UTC)Daimond napisał(a): Mogli pokazać walkę Thargoidów z Fedsami, a nie pokazać kolejne wraki po takim czasie czekania. Może wam to wystarczy, ale dla mnie jak na grę, która kosztuje prawie 50 euro, to trochę mało.
A-ha, ja polemizowałem tylko z tym że takim livestreamem Ed zepsuł dwa lata wysiłków graczy, teraz się okazuje, że po prostu za mało pokazał i dlatego jesteś niezadowolony. Ja tam nie chcę żadnych trailerów, ja chcę polecieć i sam zobaczyć, więc się cieszę że mało pokazali, w dodatku interaktywnie, bo sam poleciałem i zobaczyłem i to właśnie lubię.
Co do wtopienia kasy w kiepską grę, no cóż, witam bracie w klubie, mam bibliotekę Steam z niezłą ilością knotów, ale są tam też perły i wolę sobie o nich rozmawiać, więc ze swojej strony zakańczam temat, bo się robi niepotrzebna przepychanka
Zignoruj Eda, robi co umie, graj swoje, najlepiej w dobrym towarzystwie i zobaczysz, że będzie dobrze, to jest taka gra, że samemu sobie można zafundować bardzo fajne przygody, trzeba tylko odrobinę dobrej woli
Nie uważam, że wtopiłem kasę, gra mi się podoba. Po prostu spodziewałem się większego profesjonalizmu po firmie, która istnieje od lat 80'. Luzik