14.06.2017, 18:50 UTC
(14.06.2017, 13:38 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Rozumiem i rozumiem też, że moje nastawienie może być niezrozumiałe. To wynika z 2 rzeczy:
1) Życie nauczyło mnie cieszyć się tym, co mam i olewać rzeczy, na które nie mam wpływu. Stosuję tę zasaadę często i gęsto, i gdyby nie to, to dawno bym już zwariował albo marnie skończył, bo mimo młodego (?) wieku, życie mnie nie rozpieszczało... ani nie rozpieszcza. Sporo przeszedłem i kiedyś napiszę autobiografię
2) Ja naprawdę widziałem świetne rzeczy, które dostaniemy w 2.4. To nie jest hura-optymizm, tylko opinia bazowana na fakcie, na tym, co faktycznie widziałem na własne oczy. Naprawdę BARDZO żałuję, że nie mogę się tym z Wami podzielić, no ale nie mogę. Tutaj po prostu musicie zaufać mi na słowo - czeka nas naprawdę jazda bez trzymanki, GENIALNE nowe lokacje i nowe wydarzenia.
Biorę też poprawkę na to, że widziałem zaledwie część z tego, co dostaniemy, więc będzie tego więcej. Ale to co widziałem naprawdę jest wykonane pierwsza klasa, wizualnie, dźwiękowo i funkcjonalnie.
I naprawdę nie ma powodu do złośliwego sarkazmu, który tak naprawdę nic nie wnosi do dyskusji, a tylko podnosi ciśnienie i prowadzi do takiej wymiany zdań, zamiast której moglibyśmy normalnie podyskutować jak ludzie.
Tylko żart Robinusa nie był złośliwym sarkazmem, a po prostu żartem z FDev, tylko niewinnym żartem
. Oczywiście bez merytorycznej wartości. Teraz należy się zastanowić czy chcemy pozwalać (ja chcę) na nie merytoryczne wypowiedzi w tematach, czy oczekiwać że dyskusja nie będzie zbaczać z toru
.