(11.06.2017, 19:11 UTC)Arnul napisał(a): Chętnie bym się z taką mangustą zmierzył bo już się czuję dosyć swobodnie w śmiganiu w glide! Przyślij ją do mnie
A co do listy to możesz im podać. Nawet będę wdzięczny bo się powoli (bardzo, bardzo powoli) do tego szykowałem, ale jakoś zawsze wolę sobie latać niż pisać coś na FF. (nie wiem chyba mam jakąś urazę do FF, że wszyscy tam tylko narzekają). Ale postaram się chociaż pobieżnie przebić przez te ponad 200 stron postów i w końcu też przyłączyć do dyskusji. Poproszę tylko żebyś się wstrzymał z podawaniem przepisu na szukanie drzewek.
Mangusta, to chyba brało się z tego, że to był taki mały bardzo koślawy księżyc, podejrzewam, że w większości tak będzie, że w miejscach gdzie jest "wypukły" to będzie problem z glide.
Co do podawania na FF, to zaznaczyłem, że tylko koordynaty, ale w sumie nawet z tym się nie pali :
Na pewno nic nie będę pisał o Twoich sposobach szukania, to zdecydowanie pozostawiam Tobie jeśli Ci się będzie chciało. Generalnie ja mam taki sposób na FF, że się trzymam kilku wątków w których piszę, a do całej reszty nie zaglądam, bo zawsze się trafi ktoś z nadmiarem soli 
Co do szukania drzewek tu gdzie jestem (Wagar's Reach) to straszne tu zadupie, jednak podlecę bliżej kolonii, żeby jakieś tło było do zdjęć.
Co do koordynat z ich arkusza to tam może być dodatkowe zamieszanie, bo z wejściem 2.3 niektóre rzeczy im poznikały, czy też się przeniosły

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)