Jako psychofan Frontiera nie jestem obiektywny
ale mi do szczęścia wystarczy jeszcze tylko lądowanie na planetach z atmosferą i od tego momentu E: D nadgoni do dwójki
i będę usatysfakcjonowany. Każdy kolejny ficzer będzie już miłą wartością dodaną.
Nie miałbym też nic przeciwko przejściu na abonament - Frontier dostałby stabilne i w miarę przewidywalne w czasie finansowanie i liczyłbym na to, że wtedy gra będzie szybciej rowijana i poprawiana. Podejrzewam, że są wśród nas osoby nie pamiętające już premiery WoW albo EVE, a obie gry żyją i mają się dobrze dzięki metodzie finansowania.
ale mi do szczęścia wystarczy jeszcze tylko lądowanie na planetach z atmosferą i od tego momentu E: D nadgoni do dwójki
i będę usatysfakcjonowany. Każdy kolejny ficzer będzie już miłą wartością dodaną.Nie miałbym też nic przeciwko przejściu na abonament - Frontier dostałby stabilne i w miarę przewidywalne w czasie finansowanie i liczyłbym na to, że wtedy gra będzie szybciej rowijana i poprawiana. Podejrzewam, że są wśród nas osoby nie pamiętające już premiery WoW albo EVE, a obie gry żyją i mają się dobrze dzięki metodzie finansowania.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
YT: Obywatel Yautja - YouTube

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)