11.05.2017, 12:13 UTC
(11.05.2017, 11:21 UTC)TeddyPanda napisał(a):(11.05.2017, 11:15 UTC)Robinus napisał(a): No to już zwykłe domysły. Mi się podoba a Tobie się nie podoba. Tylko takie są fakty.
To nie są domysły, tylko fakty. Poczytaj opinie innych jeśli o to chodzi. Gra nie odniosła sukcesu wskutek czego gra została zaorana razem ze studiem, które je tworzyło. Gra nie odnosi sukcesu w momencie kiedy się nie sprzedaje / ma kiepskie opinie / nie spełniła oczekiwań. To jest normalna kolej rzeczy przecież (a w przypadku EA tym bardziej), nie wiem czemu muszę to pisać
A co do innych gier, ja np. świetnie się bawie przy takiej niedopracowanej i niedorobionej grze, która nazywa się Elite: Dangerous. Nie muszę przekonywać innych, że nie jest niedopracowana, bo jest niedopracowana, ale uwielbiam kosmos, i ta gra spełnia moje marzenia o lataniu w kosmosie, kiedy ją kupowałem spełniła te oczekiwania w 100% i w żaden sposób nie są w stanie wpłynąć na to bugi czy tam cokolwiek innego
Ale Teddy - o to właśnie chodzi że OPINIE są subiektywne.
A teraz ja piszę o tym, że gra jest warta polecenia bo się przy niej świetnie bawię, a Ty - że nie, bo ma kiepskie opinie i wyniki sprzedaży, w dodatku w oparciu o nie potwierdzone wiadomości z netu...
Nie jestem recenzentem, wyrażam swoją własną opinię. Wydaje mi się w dodatku, że wiele grom wybaczam, chyba ze względu na wiek, nostalgię, itp. Nie radzę nikomu sugerować się moimi recenzjami, jeśli kiedyś taką popełnię. Radzę tylko zachowanie dystansu do sieciowych wypowiedzi, i przetestowanie produktu na własnym padzie.
Bo na 100 dzieci postawionych przed wyborem ELITE czy MINECRAFT, 90 wybierze MINECRAFT a te pozostałe 10 się pomyli w ankiecie... Czy to coś znaczy?
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u