11.05.2017, 10:23 UTC
(11.05.2017, 09:49 UTC)Robinus napisał(a): Teddy - to że ktoś nie godzi się ze zdaniem innych - nie oznacza "bronienia Andromedy". Takie stwierdzenia właśnie powodują wszystkie spięcia w necie, bo ustawiają ludzi po dwóch stronach barykady. Czemu niby ktoś ma "bronić"? Czy według Ciebie ludzie którzy krytykują - to Ci którzy "atakują"?
Każdy wyraża swoje zdanie. Ważne by to zdanie opierało się na własnych doświadczeniach, nie na filmach, dziwnych wypowiedziach w sieci i komentarzach na przewulgarnionym portalu o grach.
Mi przyjemność rozgrywki przerwały wspólne z innymi przygody w ARK'u, ale zacieram ręce na powrót do Andromedy. Gra bardzo mi przypadła do gustu, po animacyjnym patchu ludzie dziwili się tylko, czemu nie od razu tak. A tryb multi jest wyśmienitą wisienką na torcie.
A Ty Teddy - grałeś?
EDIT: Aha! Nie doświadczyłem ŻADNEGO buga. Może to dlatego, że mam oryginał?
Ogólnie tu nie chodzi o bugi oraz animacje, na to można psioczyć i narzekać ale jeśli gra ma mocną fabułę, klimat i bohaterów to da można na to przymknąć oko. Natomiast jeśli spaprali wszystko, to każdy błąd i bug boli dwa razy bardziej :p