28.04.2017, 18:34 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2017, 18:38 UTC przez Reinrk van Dall.)
(28.04.2017, 18:07 UTC)Yata_PL napisał(a):(28.04.2017, 12:08 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Mam HD 6780 która sobie leży... Ale takie coś nie mieści się w pracbazowym DELLu.
Dlatego chciałem coś małego i taniego.
1.) a tam jest integra czy moze jakies Quadro ? jaki to model Della to mi sie rozjaśni czy tam wchodzą karty low profil czy cos wiekszego ale tylko krótkie.
2. ) zastanawiam sie czy warto pomagać , bo wygląda na to ze zamierzasz grać w pracy a potem będzie na nas ze joba straciłeś ;-)
ad 1 to optiplex 760 mini tower i mam w nim hd 4850. Ale wiadomo, Horyzonty na tym nie biegają, a nawet podstawka generuje fajne artefakty na ostatnich dostępnych catalystach.
ad 2 badania naukowe usprawiedliwiają samodzielny montaż niezbędnego sprzętu. (tu już się powstrzymać nie mogę i napiszę iks de) XD
dlatego pytam o coś nowoczewsnego co obsłuży dx11 (? tego wymaga ED: H ?) pozwoli więc na Horyzonty, odpali na najmniejszych detalach, zmieści się do nie gamingowej obudowy, i będzie tanie bo grać na serio to gram w domu. W pracy się pracuje, znaczy badania robi. No.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)