19.04.2017, 18:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.04.2017, 18:45 UTC przez Galactic Trader.)
Polecam iPhone 4S , mam i jest nie do zarżnięcia, dobrą używkę można kupić za grosze , lub 5S nowy będzie do 1500zł akurat.
Jeśli chodzi o baterię , nikt, w niczym nie ma lepszych.
Jako, ze chciałem mieć coś z androidem kupiłem i posiadam Galaxy S6 i LG K8 Dual Sim, oba nówki sztuki bateria nie dorównują zużytemu iPhonowi.
W niższej cenie polecam właśnie LG K8 Dual Sim, duży ekran, dobra jakość,no i cena poniżej 500zł, ale bateria, to szkoda mówić, gdyby chcieć używać go ostro cały dzień to trzeba mieć powerbank, albo ładowarę w kieszeni, ale to chyba dotyczy większości podrób iPhona.........
-EDIT
iPhone 4 nie jest już wspierany, i nie będzie można wgrać najnowszego IOSa
Jeśli chodzi o baterię , nikt, w niczym nie ma lepszych.
Jako, ze chciałem mieć coś z androidem kupiłem i posiadam Galaxy S6 i LG K8 Dual Sim, oba nówki sztuki bateria nie dorównują zużytemu iPhonowi.
W niższej cenie polecam właśnie LG K8 Dual Sim, duży ekran, dobra jakość,no i cena poniżej 500zł, ale bateria, to szkoda mówić, gdyby chcieć używać go ostro cały dzień to trzeba mieć powerbank, albo ładowarę w kieszeni, ale to chyba dotyczy większości podrób iPhona.........
-EDIT
iPhone 4 nie jest już wspierany, i nie będzie można wgrać najnowszego IOSa

.png)