18.04.2017, 12:47 UTC
(18.04.2017, 11:27 UTC)Crazied napisał(a): Brachu, trochę głupio że odpowiadam po 2 miesiącach ale póki nie wymieniałem telefonu to wolałem się nie wypowiadać przez swoje nieobycie w temacie. Ale jesli nie wybrałeś jeszcze to zwróć uwagę na Asus ZenFone 3MAX ku starszy ZenFone MAX.Około 2 miesiące temu sam zmieniałem telefon i mój wybór padł na Lenovo K6 Note i powiem że kocham ten telefon, działa bardzo płynnie, zaciąć go udało mi się tylko raz (podczas gdy szajsungi musiałem restartować średnio raz na tydzień...), bateria trzyma 1,5-2 dni, nawet gdy przez większość czasu korzystam z wifi, czytnik linii papilarnych działa przepięknie, ekran jest przepiękny (ahh to 1080p), no i telefon w sklepie kosztuje około 1200 zł, więc za tą cenę jak najbardziej polecam...jedyny problem jaki mam to to że telefon jest dosyć nowy i wszelkie akcesoria trzeba specjalnie zamawiać bo nigdzie w sklepach nie mają.
A ponieważ moja ukochana Lumia 735 po wielu upadkach, w końcu upadła tak niefortunnie na kamień, że ani skórzane etui ani szkło ochronne nie uchroniły ekranu, sam przymierzam się do wymiany bo głupio przegląda sie forum z popękanym ekranem
Czy ktoś posiada i może się wypowiedzieć na temat jednego z poniższych modeli?
P9 / P9 LITE/ P10, HONOR 7 /HONOR 8?
Patrzyłem też na ONE PLUS 3, ZUK 2, ZUK EDGE i XIAOMI REDMI NOTE 4 ale żaden z nich nie obsługuje LTE 800 MHz (w tańszej wersji od europejskich jeśli w ogóle takie są) a mieszkam na wsi...
Tudzież może ktoś ma inny telefon godny polecenia do 1500zł? Zależy mi na płynności, funkcjonalności i baterii.