Tak na początek to sugeruję zmienić kosmitów na zombie z zieloną krwią
Nie wiemy czy wszyscy kosmici są źli a zombie już tak
Jak chcesz wejść w rynek gier dla najmłodszych, szukałem i nie znalazłem, to może zrób coś w stylu symulatora pszczoły. Taka prosta gra o skakaniu z kwiatka na kwiatek, mały kwiatek mało pyłku i jedzonka, duży kwiatek więcej itp itd. Myk polega na przeskakiwaniu opartym na wektorach, zapożyczony z angry birds, albo dwa przyciski, lewy odpowiada za wysokość lotu/start z kwiatka po wpałaszowaniu pyłku a prawy za szybkość lotu w prawo taki bardziej arkadowy system
Oczywiście każda akcja spala energię którą pozyskaliśmy z pyłku.
A tak bardziej na temat to podoba mi się fizyka, szczególnie jazda czołgiem, odrzut przy strzale i wyrzucanie drewnianych belek z pod gąsienic
Brakuje mi tu czerwonego kombajnu, który kosi obcych i po skoczeniu kilku wypluwałby kostkę związanych i motających się obcych, wystające i machające nóżki/rączki/macki/oczka
Jak młody przetestuje to zdam jego relację
Nie wiemy czy wszyscy kosmici są źli a zombie już tak
Jak chcesz wejść w rynek gier dla najmłodszych, szukałem i nie znalazłem, to może zrób coś w stylu symulatora pszczoły. Taka prosta gra o skakaniu z kwiatka na kwiatek, mały kwiatek mało pyłku i jedzonka, duży kwiatek więcej itp itd. Myk polega na przeskakiwaniu opartym na wektorach, zapożyczony z angry birds, albo dwa przyciski, lewy odpowiada za wysokość lotu/start z kwiatka po wpałaszowaniu pyłku a prawy za szybkość lotu w prawo taki bardziej arkadowy system
Oczywiście każda akcja spala energię którą pozyskaliśmy z pyłku. A tak bardziej na temat to podoba mi się fizyka, szczególnie jazda czołgiem, odrzut przy strzale i wyrzucanie drewnianych belek z pod gąsienic
Brakuje mi tu czerwonego kombajnu, który kosi obcych i po skoczeniu kilku wypluwałby kostkę związanych i motających się obcych, wystające i machające nóżki/rączki/macki/oczka
Jak młody przetestuje to zdam jego relację
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)