15.04.2017, 21:31 UTC
Ja z kolei szukałem cały wieczór Datamined wake expetions czy coś takiego do FSD Increased jump range 5. Jak kilka miesięcy temu to robiłem, to pamiętam, że w 10 minut znalazłem kilkanaście sztuk, dzisiaj przez trzy godziny jedną :/ Tak czy inaczej, wzmocniłem skok swojej orce (44 ly) i będę nią ruszał na kolejną wyprawę eksploracyjną, delfina jednak zostawiłem z jednego prostego powodu - nie obsługuje multicrew. Jak znajdę w głębokim kosmosie jakieś nowe, starożytne ruiny albo gadające ośmiornice, to będę mógł się podzielić wrażeniami z jednym szczęśliwcem latając orką.
Wczoraj natomiast zaprosiłem ludzi do swojej kondy polując na chemical manipulators i powiem jedno - dwa dodatkowe pipsy to jak dla mnie gamechanger. Ludzie latali sobie myśliwcami i byli zadowoleni, mi natomiast strzelało się o wiele łatwiej i wygodniej dzięki zwiększonej mocy. Muszę tylko zmienić wieżyczki na jakieś lepsze, żeby zwiększyć komfort zabawy dla gości, ale jeżeli multicrew będzie sukcesywnie rozwijane, to ma szansę stać się jednym z mocniejszych punktów gry.
Wczoraj natomiast zaprosiłem ludzi do swojej kondy polując na chemical manipulators i powiem jedno - dwa dodatkowe pipsy to jak dla mnie gamechanger. Ludzie latali sobie myśliwcami i byli zadowoleni, mi natomiast strzelało się o wiele łatwiej i wygodniej dzięki zwiększonej mocy. Muszę tylko zmienić wieżyczki na jakieś lepsze, żeby zwiększyć komfort zabawy dla gości, ale jeżeli multicrew będzie sukcesywnie rozwijane, to ma szansę stać się jednym z mocniejszych punktów gry.