15.04.2017, 06:36 UTC
(14.04.2017, 22:34 UTC)Palmer Eldritch napisał(a): Nie wyszedłFajnie wypełniony kadr! Choć idealnie by było jakby smugi z silnika wychodziły z PD kadru
Jakiś obróbkę czuję, bo gra nie serwuje aż takich highlights. Jedynie może ciachnąłbym nieco z lewej - nic tam nie ma poza blikiem, który i tak nie wiele wnosi do kompozycji - jakoś tak zaraz za tą smugą (przy linii światło cienia w LG rogu) Fajny obrazek
EDIT: czy wygląd highlights to efekt zabawy głębią ostrości (DOF) w nowej kamerze?
Wiesz co, nieszczególnie się tym bawiłem i nie robiłem żadnych obróbek. Czysty screenshot. Jedyne czego teraz używam to EDFXa tylko.
Układ z trzema gwiazdami koło siebie wydał mi się interesujący i chciałem tylko uchwycić to w jakiś sensowny sposób.

Jakiś obróbkę czuję, bo gra nie serwuje aż takich highlights. Jedynie może ciachnąłbym nieco z lewej - nic tam nie ma poza blikiem, który i tak nie wiele wnosi do kompozycji - jakoś tak zaraz za tą smugą (przy linii światło cienia w LG rogu) Fajny obrazek ![[Obrazek: 57877.png]](http://inara.cz/data/sigs/57/57877.png)