12.04.2017, 15:41 UTC
(12.04.2017, 14:44 UTC)Greg200184PL napisał(a):(12.04.2017, 14:34 UTC)Gerciowski napisał(a): [...]Za to przed chwilą jak zbindowałem klawisze do nowej kamery to fps-y momentalnie spadły mi do ~35Sorry za offtop, Gerciowski ty grasz na klawiaturze+myszy czy joy?, bo jak to pierwsze to prosił bym o bindy do kamery, bo ja się z tym nie łapię za bardzo, jak coś to wrzuć je tutaj. Wszędzie poza kokpitem mam ładnie 60 a jak wracam do kokpiitu jest zjazd. I tak jest wszędzie - powierzchnie planet, stacje, przestrzeń. Jest już dlugi wątek o tym w bug reports na forum Frontiera.
Greg gram klawiatura + mysz, niestety wykasowałem wszystkie bindy dot. kamery. Fps-y wrócily na staly poziom 60. Arcyciekawe. Poki nie rozkminię o co biega z tym spatkiem fps to nie będe ustawiał kamery. Ale bedę pamiętał coby się podzielić ustawieniami.

.png)
. Wszędzie poza kokpitem mam ładnie 60 a jak wracam do kokpiitu jest zjazd. I tak jest wszędzie - powierzchnie planet, stacje, przestrzeń. Jest już dlugi wątek o tym w bug reports na forum Frontiera.