11.04.2017, 23:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2017, 23:27 UTC przez Yata_PL.)
(11.04.2017, 22:24 UTC)Pajk napisał(a):(11.04.2017, 21:46 UTC)Yata_PL napisał(a): niech poprawia lobby , dużo nie trzeba , choćby taka podstawowa funkcjonalność z innych gier MP jak zmiana teamu, lub sesje prywatne bez dolosowywania graczy 50+, czasy oczekiwania i brak botów to oczywiście tez ma wpływ...
Przepraszam - ja jestem 50+ i co z tego wynika?
Staniesz na ubitej próżni? (to cytat z Hetmana jest).
mi tez nie wiele brakuje do 50 + ale nie o to chodzi, sa mniej zaawansowani cmdrzy ktorzy chcieli by pograc w wlasnym gronie , powiedzy ze robia sobie turniej klanowy , wchodzi weteran 50+ z dobrym skilem robi lomot i po zabawie a do tego dochodzi brak mozliwosci rozszad w teamie.. chyba wiecie jak to wyglada w BFach i innych grach MP.
Brakuje tez drabinki lub stworzenia np mniejszych sesji 2 na 2 i innych opcji.
Druga opcja to wrzucenie mechaniki CQC do głównej gry , np misje wygraj turniej z botami lub jakas zakladka w kontaktach , brakuje tez odpowiedniej przyslowiowej marchewki np. za 1 miejsce 2 banki , drugie 500 kk cr itd. drabina , wyzwania ,mistrz systemu xx.. Cala mechanika juz jest niech to tylko odpowiedno pożenią. Dobra kończę ten temat bo to nie watek z koncertem życzeń.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.