07.02.2016, 09:27 UTC
No MUSKETEER sie wita

Urodzilem sie w pierwszej polowie stycznia w Warszawie.
Mieszkam obecnie w Wielkiej Brytanii (juz od prawie 12 lat).
Mam zone, 2 dzieci i psa. Glowne hobby to motocykle - jezdze obecnie 2005 CBR1000RR jesli ktokolwiek sie orientuje co to jest.
Wedlug STEAM w Elite Dangerous gralem juz przez 500 godzin, nie byl to pewnie czas spedzony produktywnie i wielkiej fortuny ani statkow sie nie dorobilem, ale bylo rozrywkowo. Obecnie mam tylko A-rated Federal Assault Ship, A-rated Vulture, ASP Explorer na loty dlugodystansowe, 3 A-rated Cobry MK III. Elite Dangerous mam od okolo lipca czy sierpnia, juz nawet nie pamietam. Dwa dni temu dokupilem Horizons. Praktycznie od poczatku gry bylem w jakimstam stopniu powiazany z Zachary Hudson, teraz tylko zbieram 50 Milionow kredytow tygodniowo, misji tak duzo nie robie bo jestem tylko Chief Petty Officer w rankach Federacji (potrzebowalem awansow tylko do momentu uzyskania pozwolenia na loty do SOL).
Czym glownie zajmuje sie w grze: obecnie glownie power play - co tydzien wizyta w przejmowanym systemie, podrozowanie do odleglych mglawic w czasie miedzy sesjami PP (tak do 10k Ly od SOL), czasami dorabiam jako pirat i bounty hunter.
Czego w grze nie robie: handel, gornictwo, CQC
Pozdrawiam.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)