03.04.2017, 15:13 UTC
(03.04.2017, 13:58 UTC)Baton napisał(a):(03.04.2017, 13:07 UTC)Shamoth napisał(a): Baton'iku, pytanie brzmi co Ty będziesz psuł jak Amazon czy inna firma przestanie sprzedawać X52?
Nie wiem, samego mnie to trochę martwi ostatnio, zwłaszcza, że mi obecny zaczyna coś szwankować na jednym przycisku, ale jak to się mówi, przejdę przez ten most jak do niego dojdę :(zostało mi 20 dni "gwarancji", teoretycznie, bo to była wymiana gwarancyjna już, zobaczymy jak Amazon jest wyrozumiały :
).
Gwarancje Samsunga Gutek, no nie wiem, miesiąc temu padło mi dwuletnie Note4 podczas robienia OTA upgrade, został 1 dzień gwarancji jak się okazało i mam teraz nowe S7, więc uważam, że Samsung to najlepsza firma na świecie jeśli chodzi o naprawy gwarancyjne :
LOL, Amazon nigdy nie zawodzi, oddali mi kasę 5 minut po tym jak im napisałem, że coś nie działa. Nie wiem czemu tam widać datę 12 grudnia, ale nie będę wnikał, kupuję nowy póki jeszcze są w sprzedaży![]()
Ale to już oddali Ci kasę zrobili przelew, czy dostaniesz dopiero jak odeślesz i rozstrzygną czy Ci się należy?

(zostało mi 20 dni "gwarancji", teoretycznie, bo to była wymiana gwarancyjna już, zobaczymy jak Amazon jest wyrozumiały :![[Obrazek: DSxsbhq.png]](http://i.imgur.com/DSxsbhq.png)