30.03.2017, 21:05 UTC
Zainstalowałem Betę, po czym stwierdziłem że nie będę sobie psuł przyjemności odkrywania jej Live - z resztą i tak nie mam czasu na testowanie i pisanie feedbacków. Do wątku zaglądam żeby być w miarę na bieżąco i zaostrzać sobie apetyt - na szczęście widoczne tu stękanie i malkontenctwo mi go jeszcze nie odebrały
Gra się rozwija i dodatek będzie, zdaje się, udostępniony w ramach bieżącego sezonu - więc mi się wszystko zgadza, no prawie - bo wciąż czekam na rozbudowanie eksploracji, a lepsza kasa oferowana obecnie jest okej ale jak mawiał klasyk pieniądze to nie wszystko
aaa i na sondy do eksploracji czekam.
Z drugiej strony ogarniam, że to dość duża piaskownica jest, więc pewnie najpierw trzeba sypnąć piaskiem tu i ówdzie, zanim się zacznie ją robić głębszą
Polecam poluzować i cieszyć się grą albo (alternatywnie) sypać groszem na RSI i się jarać wizją wspaniałych przygód na podstawie promo filmików
Gra się rozwija i dodatek będzie, zdaje się, udostępniony w ramach bieżącego sezonu - więc mi się wszystko zgadza, no prawie - bo wciąż czekam na rozbudowanie eksploracji, a lepsza kasa oferowana obecnie jest okej ale jak mawiał klasyk pieniądze to nie wszystko
aaa i na sondy do eksploracji czekam. Z drugiej strony ogarniam, że to dość duża piaskownica jest, więc pewnie najpierw trzeba sypnąć piaskiem tu i ówdzie, zanim się zacznie ją robić głębszą

Polecam poluzować i cieszyć się grą albo (alternatywnie) sypać groszem na RSI i się jarać wizją wspaniałych przygód na podstawie promo filmików