Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other
- Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś dla pieniędzy?
- Poszedłem do pracy.

Rozmowa kwalifikacyjna:
- Proszę wymienić swoją 1 mocną cechę
- Jestem wytrwały
- Dziękuję, skontaktujemy się z panem później
- Zaczekam tutaj

Małżeństwo z dwudziestoletnim stażem.
Żona krząta się w kuchni, mąż coś naprawia.
W pewnej chwili mąż woła:
- Stara! Chodź na chwilę!
- Co?
- Potrzymaj ten drucik.
Żona posłusznie chwyta kabelek, po czym pyta:
- I co?
- Nic, widocznie faza jest w tym drugim...

- Tato, dlaczego zmywasz, pierzesz, gotujesz itd., a mama tylko się z koleżankami spotyka?
- Wiesz synku jak się urodziłeś mama powiedziała, że pozwoli mi wybrać imię dla Ciebie, jeśli od tej pory będę robił wszystko co ona mi każe.
- I co, zgodziłeś się?
- Oczywiście, Son Goku.

Co dostał chłopiec bez rąk pod choinkę?
Rękawiczki.... nie no żartuję..... jeszcze nie otworzył

Na ławce w parku siedzi smutny facet, w ręku trzyma butelkę. Siedzi i tylko w nią patrzy. Siedzi tak godzinę. Nagle do jego ławki podchodzi dresiarz, rozwala się obok, zabiera facetowi flaszkę, wypija jednym łykiem zawartość i beka potężnie.
Smutny dotąd mężczyzna zaczyna płakać.
- Stary, nie becz, żartowałem - mówi zakłopotany dresiarz.
- Chodź, tu obok jest monopolowy, kupię ci nową flaszkę.
- Nie o to chodzi - tłumaczy mężczyzna. - Nic mi się nie udaje. Zaspałem i spóźniłem się na bardzo ważne spotkanie. Moja firma nie podpisała kontraktu, więc szef mnie wywalił. Wychodząc z firmy zobaczyłem, że ukradli mi samochód, więc wziąłem taksówkę do domu. Kiedy taksówka odjechała, zorientowałem się, że zostawiłem w niej portfel ze wszystkimi dokumentami. A w domu - co? W domu moja żona zdradza mnie z najlepszym przyjacielem! Postanowiłem więc popełnić samobójstwo. Przygotowałem sobie truciznę... i nagle przychodzi ciul, który mi ją wypija!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Rysiek - 13.02.2017, 13:14 UTC
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Rysiek - 14.02.2017, 07:21 UTC
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Rysiek - 19.02.2017, 20:41 UTC
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Rysiek - 13.03.2017, 12:33 UTC
RE: Dowcip(y) dnia według CMDR Szarik and Other - przez Quarion - 15.03.2017, 14:49 UTC