10.03.2017, 13:41 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2017, 14:19 UTC przez Yata_PL.)
(10.03.2017, 13:29 UTC)Calvarian napisał(a): Bardzo istotne dla mnie pytanie: czy podczas mc, załogant niekierujący statkiem może uruchomić zewnętrzną kamerę i swobodnie nią manipulować?
moze , wczoraj tak latalismy z Drakiem i TGroch,
Drakk nawet popelnil jakies testowe filmiki bedac u mnie na statku
(10.03.2017, 10:51 UTC)Calvarian napisał(a):(10.03.2017, 10:40 UTC)2M1R napisał(a): A czy dwa okręty podwodne tylko że sternikami dały by sobie radę niscicielem z pełną załogą? Tak na logikę
Beznadziejne porównanie, nasze okręty nie wymagają pełnej załogi do sprawnego funkcjonowania...
I na logikę, mimo, że jedna korweta z 3 graczami będzie dużo bardziej wydajna niż korweta z jednym graczem, to uważam, że 2 korwety powinny bez problemu przepędzać pojedyńczą, nie ważne ilu graczy będzie na pokładzie. żeby jedna vetta wygrała z dwoma (zakładamy przy identycznych vettach i skillach pilotów), to musiałaby mieć przynajmniej dwukrotnie większą wytrzymałość + większą siłę ognia, a to zdecydowanie za duży boost.
Przy średnich statkach już bym się wachał, czy statek z większą załogą nie powinien wygrać, ale przy dużych nie mam wątpliwości.
jasne ze tak , ta przewaga wynika z 2 krotnej ilosci hardpointow , cudow nie ma , to tylko jeden statek na sterydach... Chyba ze trafisz na 2 noobki to wtedy jest szansa ze 1 vetta z MC ich ogra
Moje pierwsze wrażenia sa nastepujace:
wszystko zalezy do kogo dolanczasz , jak kapitan statku ma problem z providerem neta lub leci przez wifi , slabe łącze itp to wywala gunnera co minute.. nie spodziewam sie w tym obszarze poprawy a
jak juz trafi sie zespol z solidnym laczem to jest fajna zabawa i wizualne wrazenia dla zmyslow w VR.
minusem jest sterowanie gunnerem , joyem gra sie paskudnie , zaryzykowalbym ze nawet trudniej niz w trybie wierzyczki srv. Na ratunek przychodzi myszka.
Ogólnie dobrze ze zrobli bo to zawsze jakies urozmaicenie w różnych buildach w powtarzalnym stylu gry tyle jest to dziwny arkadowy twór z extra pipsami i pewnie beda przez rok poprawiac.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.