02.03.2017, 15:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2017, 15:25 UTC przez Yata_PL.)
(01.03.2017, 14:46 UTC)Baton napisał(a): Wysypali się z historią w Maia, nie będę spoilerował, ale ja stawiam że Palin wyprodukował broń i poszedł na całość
Moja przygoda z beta jak narzie wygląda słabo, wczoraj poleciałem do Mai , pierwsza niespodzianka - System Palina oraz jakiś sąsiedni wymaga "permita" którego nie mam :/ , thrustery na G5 dawno robilem i mam go w 2.2 odblokowany wiec nie wiem o co biega ?
Kolejna sprawa mapa galaktyki nie potrafiła mi wytyczyć trasy 300ly ,(kólko sie krecilo w nieskończoność) do Palina lub obok i musiałem ja dzielić na mniejsze odcinki - bug, wiadomo poprawią.
Dobra, doleciałem do tej ładnej bazy w asteroidzie w Plejadach , i zaczeło dropic FPSy , najpierw o ~15 fps, (od stałych 90 fps) a dolatując w okolice bazy miałem juz tylko 28 FPS , oczywiście w VR ale mimo wszystko dramat. Z początku myślałem ze holo-me powoduje spadki ale teraz juz wiem ze ta beta jest mocno zbugowana.
Po wielokrotnym wywaleniu z serwerów w trakcie lotu na pocieszenie pozostało mi przełączanie widoków kamerki, i naprawdę wypasione awatary - poezja. Świetnie to wygląda w goglach , ale trochę gorzej się steruje...
Ogólnie przychylam sie do opinii ze czeka nas bardzo długi okres beta testerski, min. to miesiąc z okładem.
BTW - FAS którego uwielbiam ma teraz wyraźnie przerobione wnętrze i oświetlenie.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.