17.02.2017, 08:09 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2017, 08:29 UTC przez Yata_PL.)
(17.02.2017, 07:08 UTC)Quarion napisał(a): Tak niektórzy narzekają na tą kamerę gunnera i naszła mnie w nocy A współpraca pomiędzy gunnerem a pilotem będzie dawać dużo frajdy.
Co więcej nie wiem w czym ta kamera komuś przeszkadza. Immersja? Jeśli komuś to przeszkadza we wczówce to - bogowie brońcie - niech nigdy nie kupuje samochodu z systemem kamer 360*, które nota bene są wielkości paznokcia. Czy to psuje immersję jazdy samochodem? Bo mam wrażenie, że dla niektórych powinno być jak do tej pory, że kierowca widzi tylko przez szyby i patrzy na to co ma w lusterkach i nic poza tym (martwe punkty rulez!). Dziwnym trafem w samochodach z takim systemem jest pokazywany rzut samochodu wraz z widokiem z kamer, to czemu w 34 wieku nie jest możliwe wypuszczenie mikro drona z kamerą, który pomoże w rozpoznaniu i celowaniu?
Ech... gdzie te czasy starych gier gdzie każdy używał pewnej dozy wyobraźni aby sobie stworzyć własny klimat gry? Teraz wszyscy czekają na gotowe i mają pretensje jeśli coś nie bangla z ich koncepcją świata. Jakby w RL było mało problemów...
Dla jednego frajda jest podejscie symulacyjne a dla drugiego arcade.
Wyobraz sobie ze ludzie sa rozni i maja rozne style spoleczne ( jesli liznoles troche psychologi pracy ( ja tak )to powinienes wiedziec ze sa 4 i mix styli. Stale tlumaczysz ludziom jak maja czuc imersje lub sobie obrazowac uproszczenia frontiera. Informuje Cie ze to tak nie dziala , ja mam swoje lata i wychowalem sie na starych startrekach i gwiezdnych wojnach itp. Tam niestety byla regola mostka, dzialek do ktorych sie wsiadalo itp. Ja ta gre kupowalem jako space sim ( opis z strony handlowej Frontiera ) maju 2014 , na monitorze gralem dlugo , nagralem sie juz nie imersyjnie. Teraz gram tylko w goglach i jest przestrzen imersja i skala . Na litosc bosko nie tlumacz nam kazde uproszczenie bo ja nie mowie innym jak maja grac lub jaki klimat odczuwać. Ja rozumiem jesli ktos stale wchodzi różne watki i narzekaniem psuje innym radoche z gry lub co gorsza lobbuje na korzyść innej gry ale tutaj dyskusja jest o propozycji nowego patcha i chyba po to ten watek jest aby dzielić sie swobodnie swoimi opiniami , spotrzezeniami lub obawami o dalszy rozwoj Elity.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.

.