16.02.2017, 23:01 UTC
(16.02.2017, 22:50 UTC)Kyokushin napisał(a):(16.02.2017, 22:47 UTC)Inus Antari napisał(a): Kyokushin, mówimy przecież o broniach, które mogą się obracać o 360 stopni dookoła siebie i celować bezpośrednio w górę, a gunner nakierowuje je na konkretny cel. Jeżeli miałyby być fixed, to przecież działałyby gorzej, niż gdyby strzelały bez obsługi gunnera!
Nie mówię o niczym innym. Tylko że tutaj nie ma tego elementu celowania. Tutaj wybierasz cel i wieżyczki celują same.
Liczyłem na to że trzeba będzie nimi wycelować, tak samo jak się celuje z broni fixed, czyli celujesz lepiej lub gorzej i trafiasz lub nie.
To czy by działały gorzej czy lepiej, by zależało od tego kogo byś na nich posadził. Nie używam wieżyczek tylko głównie fixed, bo strzelam od nich celniej, i chciałbym swoją celność wykorzystać w nadchodzącym dodatku.
Rozumiem. Nie wiem, która z tych opcji jest lepsza, wiem, która jest skuteczniejsza.
To żeby zmienić temat - czy zauważył ktoś, że w momencie, gdy pokazywali widok z gościa po prawej stronie pilota, na jego HUDzie były dwa osobne paski podpisane jako HULL?

.png)
.png)