16.02.2017, 21:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2017, 21:58 UTC przez Kyokushin.)
Wiesz, jest różnica w celowaniu z fixów na railu, czy lasera, nie wspominając już o broniach projectile takich jak multi/cannony, małym punktem w mały punkt, gdzie statek ma inercję, ograniczony obrót, opóźnienie w reakcji, naboje lecą do celu ileś czasu i potrzeba celować z wyprzedzeniem, a najeżdżaniu dużym kółkiem w stronę celu i naciskaniu guzika.
To wyglądało na jeszcze łatwiejsze niż celowanie z gimbala, bo nawet na gimbalach na dużym statku, trzeba wodzić dość dokładnie za celem jak się ma umieszczone bronie na dolnych/górnych hardpointach. Do tego dochodzi inercja - najlepiej to widac na conda/vette/cutterze.
Spodziewałem się czegoś takiego że to będzie po prostu fixed i trzeba będzie w ten cel jakośtam przycelować i trafić.
No nic. Zobaczymy jak będzie beta.
Natomiast, ogólnie podoba mi się ten multicrew, będzie zabawa.
Najbardziej się ucieszyłem z portretów NPC w commpanelu. TO jest coś co kilka razy zgłaszałem żeby zrobili
To wyglądało na jeszcze łatwiejsze niż celowanie z gimbala, bo nawet na gimbalach na dużym statku, trzeba wodzić dość dokładnie za celem jak się ma umieszczone bronie na dolnych/górnych hardpointach. Do tego dochodzi inercja - najlepiej to widac na conda/vette/cutterze.
Spodziewałem się czegoś takiego że to będzie po prostu fixed i trzeba będzie w ten cel jakośtam przycelować i trafić.
No nic. Zobaczymy jak będzie beta.
Natomiast, ogólnie podoba mi się ten multicrew, będzie zabawa.
Najbardziej się ucieszyłem z portretów NPC w commpanelu. TO jest coś co kilka razy zgłaszałem żeby zrobili

.png)